IRC-Galleria

ziiiisuuuuu o7Keskiviikko 03.06.2009 17:06

jeii heräsin puol kymmenen mutten kovin hyväntuulisena, äidin harmiks xD
näin ihan sekoja unia eilisen lovely complex hihkutuksen jälkeen. ghaaa.
mutta! avasin koneen vasta äsken wohoo. mä jopa tein tänään jotain, siivosin nimittäin vaatekaapin! uoo! varmaan enemmän vaatteita meni eteenpäin ku jäi kaappiin mut silti siä on ahdasta. ainoa yksinäinen hame ei mahtunut mihinkään joten se piti laittaa henkariin. hmm kiinnostiko. no ei.

myös yritän keksiä miten teen sille yhdelle hiukset. tuolle kaljulle vankikarkurille. kekkä muistaa animeconista :DD tavallaan se on kyllä niin ruma ja keskeneräinen että taidanpa jättää sen kotiin eli meen yksinäisenä kankurona desuconiin sitte, mut oisko se ihan hölmön näköistä? kankuro ilman rakasta nukkeaan? no enpä tiedä. musta se olis kyl hölmöö mut en halua ottaa tota ku se on ruma. saakeli ku rasu meni raiskaan sen ja sen pää on ihan kuopalla xd

noo kohta ku sade loppuu mennää äiten kans pihalle tekeen pihahommia. eli mä saan herättä koko kadun lapset hirveetä mekkalaa pitävällä hiomakoneella. eiiikäää!
nyt soi velonica ja ihan hyvällä tuulella olen. unet vaan häiritsee. enkä osaa vieläkään syödä tai piirtää. rrraivostuttaaaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.