IRC-Galleria

Unohdin pyykit koneeseen D:Sunnuntai 27.11.2011 02:56

Kämpillä eloa o/

On kylmä ja hiljasta. Kiukuttaa ja väsyttää.
Oli hyvä päivä tänään, mutta silti on ihme tunnesekamelsaa pään sisällä. Jorin luona ei oo koskaan kylmä, mut kun oon yksin pitää olla kahdet villasukat jotta on ees vähäsen lämmin nukkuessa. Käperryn peittoon ja vilttiin mutta on silti kylmä, voi höh!
Mun uus iso sänky on kiva! Vaikka se on ollut mulla jo viikon, oon nukkunut siinä vaan kerran. Kertooko tämä kuinka paljon aikaani vitän Jorin luona ^^;

Oikeestaan.. En tykkää olla siellä koko aikaa, mutta en osaa lähteä sieltä pois kun vasta on jotain menoa, kuten tänään oli Pitsakirkko. Siis kyllä mulla on kiva ja hyvä olla Jorin luona, mutta jotenkin.. se, että olen siellä koko ajan on myös "todellisuuden" pakenemista. Huomasin sen vasta tänään. Pikkasen ärsyttää, en ollut tajunnut sen olevan sellaista. Äsh! Pitää tsempata, että uskaltaisin elää kämpilläkin. Inhoan kun se mitä sanon kodikseni on se paikka, mitä haluan paeta kaikkein eniten v______v"

Huomenna siivoilen vähäsen ennenkö isä tulee hakemaan. Vähän jännittää. Sen automatkan ajan oon kaksin isän kanssa. Siitä on ainakin yli puoli vuotta kun olin viimeks isän kans kaksin. Pelottaa että sanon jotain typerää .___. Mutta noh, isä se vaan on. Ei se voi määräillä mun tapaani elää!
Kivaa nähdä pikkusiskot ja -veli pitkästä aikaa! Ehkä Maikkis lähtis mun kanssa Aamunkoita kattomaan :'DDD

Maanantaina lähden taas Turkuun. Ja siskon tuntien olen siellä koko viikon. En voi sanoa sille ei kun se pyytää sillä tavalla. "Voithan sä lähtee jos s hauat, mutta musta ois ainakin tosi kivaa jos jäisit vielä. Ihan miten vaan, tee miten haluat. -syvä huokaus-" DX en voiiiiiiiiiiiiiihhhh!!!!! Noh, mutta siellä on mukava olla, ei mua haittaa jäädä niin pitkäks aikaa. Aatu on kuulemma hyvin naureskelevainen <3 Hih! Ihanaa nähdä niitä kolmea ^w^

Nyt vielä muutama luku Skip Beat!:a ja sit nukkuun kylmään sänkyyn!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.