IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Heippa sitten Onkiniemi!Lauantai 26.05.2012 20:37

ima kimi ga suki de
teka kimi ga suki de
mushiro kimi ga suki de
konna baka na boku wo
kimi wa suki de
aishite kurete
konna utakiite
naitekurete arigatou

Pakkailen viimeisiä kamojani ja kuuntelen Vocaloideja, on mukavaa! On vaan ihan hirveen kuuma, onneks ei tarvii mennä ulos xD Sitten kun järvet vähän lämpiää, mua ei saa sisälle milläään, haluan rannalle! Ostin juuri hiljattain uudet bikinit, joten haluun päästä testaan niitä ^^
Ja muutenkin, haluan uimaan!!

Oon asunu tässä kämpässä nyt tasan vuoden, mut se ei koskaan oo tuntunut kodilta. Onneks äiti ottaa avosylin mut takas kotiin. Ja siis muutenkin, koulujen takia on fiksumpaa muutta äidin luokse. En tarvii viikonloppukämppää. Jos siis pääsen sinne..
Muutto on huomenna. Vähän haikee olo, mutta kivaa päästä pois niiden kahden jaloista. Heippa nyt sitten, ensimmäinen kämppäni~

Iski paniikki tässä tällä viikolla, kun en ole minkäänlaista varasuunnitelmaa mitä tehdä ens syksynä jos en pääse niihin kouluihin mihin hain. En nyt aio miettiä sitä sen enempää, mutta kyllä se vähäsen pelottaa..

Äh, missäköhän Jori viipyy? Sais se tulla "kotiin" niin päästäis syömään, mulla ainakin on ihan hirvee nälkä. Eikä oo enää mitän tekemistä kun pakkasin jo kaiken paitsi koneen, alkaa oleen tylsää ilman Joria. Noh, ehkä katson odotellessa vielä yhden jakson Say Yes to the Dress -sarjaa. (Yök, sen suomennos on niin karmee, Hulluna häämekkoihin!!? <____> )

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.