IRC-Galleria

Tiistai.Keskiviikko 07.04.2010 01:05

Ääähhh.
Tänään oli sitten kamala päivä ja pilasin sen ihan itse.
Juoksin pysäkkiä kohti ja kenkä lensi jalasta joten kaaduin rähmälleni siihen kuraan. Nyt äsken huomasin että koko vasen jalka on täynnä kipeitä mustelmia ja ihan pieniä kirpeitä haavoja. En tykkää yhtään.
Olin myös jättänyt koulun kaapin avaimet kotiin. Just. Pidin laukkua kaapin päällä ei siinä mitään, mutta ärsyttää että menini unohtaan jotain niin tärkeetä.
Laiskotti ja ujostutti enkä saanut mitään aikaiseksi. Oli hauskaa nähdä kaikkia ja käydä ruokalassa syömässäkin :D Joriakin oli mukavaa nähdä.
Sitenn olin unohtanut mennä äikän palautukseen, no se oli yhdellä tauolla enkä muistanut ollenkaan. No meen huomenna. Sitten muistin että meillä olis ollut jotain ihan muuta eikä matikkaa, niin ei mulla tietenkään ollut tavaroita mukana. Hyvä tehdä tehtäviä monisteiden taakse. Tosin Nealla ja Veeralla oli sama ongelma ja on varmaan maailman kiltein opettaja niin ei mitään hätää.

Mutta kuulin matikan tunnilla jotain siistiä! Kuulin että syntymättömällä lapsella voi olla hikka! Voitko kuvitella "no kappas, sillä on hikka aws." Voi rähkä :'DD
Pitää kysyä äitiltä että oliko kellään meistä. Ehkä joskus tulevaisuudessa uskallan kysyä Päiviltäkin..

Mggh sitten vielä suutuin Otanillekkin. Äääh. Mutta mun mielestä ihan aiheesta, mutta se meni hiljaiseksi eikä sanonut edes heippa. Se oli tosi harmi. Yritin saada sitä puhumaan mun kanssa koska haluan tietää miksei se suostu sanomaan enää yhtään mitään. Että.. eikö se pysty vai halua puhua mun kanssa. Sitä en ymmärrä.
No toivottavasti saan selville pian.

Huomenna on enkkua. Se on sentään kivaa. Ja ai niin, mustikkavaahtoo! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.