IRC-Galleria

Sylje hiekkaa, Ishida!Tiistai 06.12.2011 00:10

Onkiniemessä!

Eilen oli jnnä päivä, Jori kävi ensinmäistä kertaa isällä. Oikeastaan koko reissu oli ihan mukava ja rento, mutta jostain en pitänyt. Varsinkaan siitä kuinka poikaystäväni ignoorattiin täysin. Ei mitään. Tervehdys ja näkemiin, mitään muuta ei hänelle sanonut kukaan. Ei kukaan! Ei ees Päivi! Olin niin pettynyt. Musta tuntui siltä, ettei niitä voisi vähempää kiinnostaa henkilö, jonka kanssa seurustelen. Jori ei ollut moksiskaan, siitä oli vaa mukavaa ettei sitä painostettu kysymyksillä. Musta olis kyllä ollut hyvä kysyä edes jotakin niin kun kohteliaisuudesta. Ja sitten isä vielä ignoorasi minun mielipiteeni, mutta se ei sattunut, olen tottunut.

Mutta siellä on käyty, eikä tarvi toivottavasti enää pitkään aikaan mennä! Olen ihan hermona!

Nyt sitten len ollut kotosalla ja tehnyt jouluostoksia :3 On mukavaa olla kämpillä välillä, ei täällä ole niin hirveen ahdstavaa kunhan vaan oon täällä. Tein eilen lasagnee ja se meni pieleen enkä itse suostu symään sitä mikä on harmi .___.

Aion kutoa villasukat!! >w<

Eilen satoi ensi kertaa lunta ja vieläkin on vähän! olin niin onnelinen kun näin, että lunta satoi! Todella onnellinen!! <3

Huomenna Annalaan äidin avuksi! LauraJoni ja Aatu tulee viikonlopuksi näytille joten pitää leipoa ja siivota :D Tulee sukulaisia ja tuttuja Aatua kattomaan, ja vanhempiakin tietetty ^^; Kivaa kun ne tulee, aion olla Annalassa koko viikonlopun seurana ja auttamassa. Mukavaa kun on jotain ohjelmaa näissä samantuntuisissa päivissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.