IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}

Pitäs ja pitäs.Tiistai 22.07.2008 03:59

Pitäs maksaa yks lasku, mut en jaksa. Sit pitäs kai mennä nukkumaan, mut en millään viitsis. Joudun olemaan erossa koneestani about viikon, kun lähden uudestaan iskän luokse häröilemään joten ehkäpä siksi... mieluusti ottasin mukaani, mut ehkäpä linkkimatka ei tekis sille hyvää.

Ja niin paljon kuin molempia pikkusisaruksiani rakastankin, niin olisin erittäin iloinen, jos äitipuoleni ei ihan vielä palaisi nuorimman kanssa Virosta... tuntuis loma enemmän lomalta, eh. Mut joo, Kaisa täyttää sunnuntaina kahdeksan, joten pakkohan niitten on tulla juhlimaan ja silleen. Lisäks, äitipuolella alkaa työt mikä tarkottaa, että me Tiiun kanssa (jos se nyt lähtee mukaan) päästään varmaan vahtimaan Kaisaa päivisin. Yay, loistavaa. Lisäks ois tarkotus tavata siinä samalla muutama kaverikin, muutama muualta kuin Karkkilasta, tosin. Toivon mukaan repeen joka suuntaan, heh. Muistutelkaa ihmiset, saa pistää viestiä jos musta ei kuulu :D

Enää yks virallinen työpäivä jäljellä ja sen jälkeen jatkosta ei mitään haisua. Pitäs varmaan huolestua, mut ei jassa. Suruttaa kyllä hitusen kun ei tiedä mistään mitään. Mut ei voi mitään.

Siin suhteessa olis ollut kiva päästä sinne kouluun, et ois voinu muuttaa Jyväskylään ja päästä pois tästä pienestä piiristä. Kylät, joissa asuu about 4000 asukasta pitäs kieltää lailla ihan vaan sen takia, et aina tulee samat naamat vastaan kadulla. Vaik kyl mä tähän paikkaan olen kiintynyt. Ikinä ei pelota kadulla.

Paitsi kun kävelen kotiin kaverin luota sen jälkeen kun olen ensin katsonut Supernaturalin. Sillo ehkä hitusen.

Sunset Beach Partykin on taas koettu. Ei ollut ihan turha tapahtuma; sain nääs rusketusrajat. Pitää olla pienestä iloinen, eiks jea?

Lisäksi sain tietää, että mun pappani iskän puolelta, oli kommunisti (periaatteen mies, iskän sanoin), joka ei suostunut taistelemaan venäläisiä vastaan vaan kökötti jonkun typerän sodan metsässä ja perhe oli sen takia aikamoisen paineen alainen. On se maailma hitusen muuttunut. Ja, eh, mä en ainakaan kuskais yhdellekään kundille ruokaa metikköön sen takia, että sillä on periaatteita. Jos olisin kiltimpi, ehkä sillon voisinkin. Tai jos se kundi olis tosi kiltti.

Tai jos mulle maksettas.

Eli tällaista tänään ja jotain muuta huomenna. TOIVOTTAVASTI!!!!



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.