IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}
Gah, enpä ole tätäkään päivitellyt, kun ei ole oikeastaan ollut mitään suurta sanottavaa. Ajattelin nyt kuitenkin kokeilla jos vaikka jotain tulisi ulos... säälittävää puuhaa, hitto vie.

No... Jo muutaman kuukauden olen toiminu kouluavustajana pienessä kyläkoulussa (pienet koulut rulettaa, hee) ja edelleen on ihan OK hommaa. Paranee päivä päivältä, itse asiassa... Päivät menee silleen tietyllä rutiinilla, mut touhu on silti riittävän vaihtelevaa etten kuole tylsyyteen tai mitään. Oudoltahan se tuntuu olla "koulussa" kun vielä vähän aikaa sitten koulusta *pois* pääseminen oli se odotettu h-hetki -- mielessä pyöri vaan kuinka ei enää koskaan tarvitse opiskella pakosta. Heh. Mut toisaalta, se on ihan eri homma kun istuu itse siellä opettajan pöydän takana ja jakelet puheenvuoroja, mwuahahahahaha. Joo, ja ikää oli? >_< Positiivisesti ajateltuna, vitos-kutosten matikantunnit täyttää nätisti mun surkean matikanosaamisen aukkoja. Rock on, bitch. Woot.

Ainut mikä *todella* ottaa päähän (meinasin sanoa 'vituttaa' mut tuli mieleen et josko vaikka oppilaat on löytäneet tän ja vakoilevat mua tylsyydestä kärsiessään... suuret luulot, eh?) ja suuresti, on palailevat uniongelmat - mä kun luulin jo päässeeni eroon koko pilleritouhusta, mut ei sitten. Tosin tunnun olevan niillekin immuuni. Selvä, vahvempaa tavaraa pöytään! Hah.

Kaiken maailman muutakin paskaa ne taas kaataa niskaan. Pitäs just nyt heti päättää, että mihin taas hakis (gah, aina jätän kaiken viimetippaan), jäänkö joutsaan vai en, pitäs selvittää asioita kelan ja verotoimiston ja perkele työkkärin kanssa ja välillä tuntuu siltä et olis kiva vaan vetää peitto korville ja antaa olla. Mennä takasin siihen harmaaseen vaiheeseen mikä iski lukiossa... varmaan muistatte (mikäli siis kävitte samaa lukiota, duuuh), heh. Mut enpä ole pinnannut töistä kertaakaan joten pisteet mulle. Taidan aikuistua pikkuhiljaa tai jotain muuta yhtä yllättävää.

Toukokuu alkaa nyt hirvittää ja jännittää yhtä aikaa. Hirvittää, koska mä varmaan onnistun nolaamaan itseni siellä kaiken kansan edessä, mutta jännittää koska, dude, ne ihmiset! Sinne on tulossa ihan tajuttomasti NWP porukkaa -- tai no, enemmän kun odotin. Gob, Infie, Minnie, Beldoc, Ame... siinä muutama nimi koko porukasta. Englanti ei tuu koskaan olemaan entisellään. Toivottavasti ainakaan, muuten koko matka on ihan hyödytön.

... okei, okei, mietitään. Jotain muuta tylsää kerrottavaa? Eipä oikeastaan. Tai no! Tänään oli niin tajuttoman kaunis sää - aurinkoista - että Mikan autossa mulle iski sellanen "täytyy. päästä. kotiin. pelaamaan. ff8sia" fiilinki enkä mä yhtään tiedä miksi. Jos kuuntelen Erosia niin usein iskee Lara Croft tunnelma koska pienempänä pelkäsin aina niitä pelin ääniä ja kuuntelin samalla musaa, mut miten hemmetissä nätti sää voi saada mut Final Fantasy tuulelle? Mietin vaan et oli se helvetin hyvä, että ostin sen pelin Markukselta just ennen koulun loppumista. Muuten olis tullut itku tänään o_0

Mut joo. Taidan mennä nukkumaan kuten kiltin lapsen kuuluu, mwuahahh ^^; {tai sitten en...}

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.