IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}
Ajattelin, että tätäkin pitäis joskus päivitellä ihan omaksi huvikseen. Mun oli vähän niinkus tarkotus houkutella mutsi perjantaina tupaan laulamaan karaokea, mutta olinpa sitten kuumessa enkä houkutellu... Tosin ehkä kannattaakin pysyä vähän aikaa poissa sieltä, että ihmiset unohtaa mun koskaan vieneen Susua sinne lasejaan hukkaamaan *piikki* ah, sori, oli pakko sanoa. XD No joo, anyway. Kävin Nummelassa, kävin Karkkilassa, ei mitään uutta missään. Oli niin pikanen visiitti etten edes viittiny ihmisille suuremmin ilmotella tulostani - enkä kyllä törmännytkään keneenkään.

Töissä on ollut ihan jees. Enää kuukausi jäljellä :( Luulis mun olevan iloinen kun loppuu työt, mut oikeesti, ne muksut on ihan mahtavia enkä millään haluis etsiä toista työpaikkaa. Sijaisena oleminen on liian hauskaa! Sitä paitsi, kun en edes tiedä mistä etsiä -- siis, Joutsa, Jyväskylä, Karkkila, blah blah. Välillä tuntuu, että muutos vois olla hyväksi, välillä pelkkä ajatus muutoksesta saa hengen pysähtymään. Naurettavaa etten oikeasti osaa päättää mitä vittua mä oikein haluan. Koulutus vois olla jees, mut ei saatana, ei just nyt.

Slap me.

... Olenko vähän shokissa (ja hidas, perkele), kun vasta eilen katsoessani the voicea (Jukka jostain syystä jätti digiboxinsa mun haltuun muutamaksi päiväksi? wtf?) tajusin, että Leto on 30 STM:n vokalisti? Miten vitussa voi olla mahdollista, häh, HÄH? Jessus. Enpä fanittanut kundia ennen paljoakaan - pisteet se sai tosin Fight Clubista ja muutamasta muusta mahtavasta leffasta, mut silti... Nyt se kuitenkin vaikuttaa paljon paremmalta, hassu juttu. Oih, niin nätti ääni. Eikä siinä videossakaan vikaa ollut *köhii* Silti, mietin miten on mahdollista, etten ollut aikaisemmin kertakaan nähnyt bändin jäsenten naamoja telkkarissa tai misään? Ehkä koska en kauheasti fanittanut niitäkään aikasemmin... nyt tää biisi on vaan jääny soimaan päähän eikä siitä pääse millään eroon. Letossakin on jotain outoa. En osaa päättää sopiiko sille ne mustat hiukset ja meikit vai ei - tosin hetkittäin 'From Yesterday' videossa mulle tuli siitä mieleen joku hot anime kundi ja kikattelin siinä sitten itsekseni kun mikäkin hullu paremman tekemisen puutteessa. Eli joo, varmaan sopii, mutta mä olen niin tottunut näkemään sen sellasena enkeli-pojuna, että on kauhean vaikeaa asettaa sitä tollaseen kastiin (eikä ne kyllä bändinäkään yllä Staindin, Salivan tai Deftonesin tasolle mitä musaan ja sanoituksiin tulee). Yritän kovasti, tosin - videoistaan ne ainakin vetää korkeat pisteet. On meinaan ihan sairaan nättejä *muistelee Attackia*. Se siitä.


.//What if I wanted to fight
Beg for the rest of my life
What would you do?
You say you wanted more
What are you waiting for
I'm not running from you

Come, break me down
Bury me, bury me
I am finished with you
Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you//.


1. THE KILL - 30 seconds to mars
2. STRICKEN - disturbed (*drools*)
3. WE'RE IN THIS TOGETHER - nine inch nails
4. YOUR SONG - elton john (tulee ikävä Moulin Rougea ja Ewania, sigh)
5. REST IN PIECES - saliva
6. TO HELL WITH GOOD INTENTIONS - mclusky
7.CAPRICORN tai ATTACK (soittolaskurin mukaan se on aikalailla tasapeli...) - 30 seconds to mars
8. FROM YESTERDAY - 30 seconds to mars (dude, I love their music videos, I do, I do!)
9. FROZEN - Madonna
10. RETURN TO ME - matthew ryan

Oh, ja cookie? http://www.youtube.com/watch?v=evZKQKhxWlw :D

pitäsköhän hankkia koneelle uutta musaa ihan vaan uhmatakseni sitä ja leikkiäkseni tulella?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.