IRC-Galleria

irisnoir

irisnoir

iiris! mokomakin todellisuudesta irtautunut taidehippi!
luin paria keskustelua ja mun teki mieli tappaa puolet niistä vittumaisista kakaroista. tai muka-aikuisista. kukaan oikeasti aikuinen ei edes demitä, joten ihan turha siellä päteä sillä että sattuu olemaan enemmän ikävuosia kuin keskivertodemittäjällä.

itse asiassa nauran niille 25-vuotiaille jotka vetoaa argumenteissaan siihen, että vastakkaisen mielipiteen omaava on nuorempi.

tai nauraisin normaalisti. nyt mun tekisi mieli iskeä tää ruutu mäsäksi.

SE ON NUORTEN SAITTI PERKELE.

itsehän en toki demitä 25-vuotiaana. mutta oon vasta 19, sitten kun nää teinivuodet on virallisesti ohi niin ehkä mun täytyy jättää se ja hankkia elämä.

mutta pointtini oli... se vähän hukkui. että oon ihan raivona kun luen ihan mitä tahansa muita keskusteluja paitsi galluppeja. ne on tarpeeks neutraaleja mulle tällä hetkellä. kaikki muu mua vaan vituttaa ja ankarasti.

VITTU. voisin tehdä tästäkin keskustelun demiin mutta sekin täyttyis vittumaisista kommenteista enkä tiedä kuinka kauan jaksaisin teeskennellä asiallisesti vittuuntunutta ennen kuin vaan yksinkertaisesti räjähtäisin ja viskaisin näyttöpäätteen ikkunasta ulos.

hyvää yötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.