IRC-Galleria

irisnoir

irisnoir

iiris! mokomakin todellisuudesta irtautunut taidehippi!

vittuku ei saa pöydillä tanssiiLauantai 14.11.2009 14:32

ainakin 3 kertaa ajettiin meidät alas sieltä ja kerran sohvalta ;< tämä ei käy päinsä, tarvitsemme paikan jossa pöydillä tanssiminen on hyvinkin suotavaa.

mutta oli silti kivaa taas. ja rahat meni niin että hujahti. onneks äiti lupasi sponssata mulle niitä pianoharjotustunteja ni ei tarvii ainakaan siitä huolehtia. vois männä sinne starbucksiin kerjäämään töitä.

eilen yks nainen tuli sanomaan meille "moikka" kun kuuli meidän puhuvan suomee. sil oli kuulemma suomalaisia kavereita. ja ylisti sitä miten suomalaiset tytöt on kauniita. no oltiinhan me.

ja sitte myöhemmin jotkut jätkät tuli kiroilemaan meille suomeks. kyllä ne ensin kysy "mita kuuluu", vastaus "kiitos hyvää", "FINLANDIAAA!!" jopas innostu. ja sitte vittuperkelesaatana.

hha, ja eilen yritin opettaa joannaa sanomaan pylly. sain niin päivän parhaat naurut. en tajua miksei se osaa sanoo yytä, vaikka kuinka yritin et y y y y y y ni se vaa u u u u u. "bullu".

ja näin sitten unta kaiken maailman tyypeistä jotka tuli puhumaan mulle suomea, suomen suurlähetystöstä joka olikin vaan pikkuinen koju, jossa istui nainen kenelle puhuin ensin englantia koska sekin puhui mulle mutta sitten kun se puhui jollekin toiselle suomea ni olin et no mitä vittuu. oisit heti sanonu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.