IRC-Galleria

jjon

jjon

www.myspace.com/travestyofsympathy

eilen oli hewitbnäb /,,\Keskiviikko 20.05.2009 14:07

Eilen tosiaan siis oli keiG. Siitä tulee luultavasti video/ääniklippiä teidän tajunnanvirran häiritsemiseks. ;)
KeiG itessään meni kaiketi iha hyvin. Ainaki omasta mielestä. Oltiin kuitenki ainut bändi joka soitti yleisölle! :D Siitä täytyy kyl kiittää, että sielä yleisöä oli kuitenki! Ja vaikka ei tukka heilunu ja näbännäbätki pysyi piilossa, niin yleisö oli silti mukana hyvin, taputti, hurras huusi jne. :) tänks for dät mään!
Mutta tottakai, kuten asiaan kuuluu, saatiin jälleen kerran maistaa rocktodellisuutta, ku neljännen biisin (Mokouman Kasvot kohti itää, jossa viime keikalla meillä pimahti vahvari......) aikana multa katkes kieli. Noh, onneks oon sen verran hifistelijätyyppinen kaveri, että olin napannu varakitaran mukaan! Gibosonin kunto hyytyi siis jo neljännessä biisissä. Aijajai.. Toiset ei vaan opi juhlimaan asiallisesti... Eiku mitä??
No enivei, sitte siinä ku virittelin varakitaraa, ilmotti meiän rakas Rumpalipoika94, että "mulla hajos pedaalit tuplista, nää jouset kusee jtnki täälä". Noh, vaikeuksien kautta voittoon, hyvin me vedettiin se keikka omasta mielestä siis kuitenki. Meillä on ilmeisesti taito pitää rattaat pyörimässä, vaikka kaikki kuseeki. ;)
Soitetttiinpa uus biisiki eilehen. Treeneissä oltiin ehitty tuota Don't ask me whyta tosiaan koko bändin kaa harjuutella apout kolmesti. :D


ps. Nyt on suunnitelmissa sellasta, että aletaan treenaamaan uusia biisejä niin maan perkeleesti. Tuolahan niitä löytyy takataskusta niitä riffejä ja lyriikoita. Aika näyttää kummalla kielellä uudet biisit tulee oleen. ;)

pps. Demo ilmestyy pian! Tnä saadaan ainaki toiseen biisiin synat!! Jeejee! :)

ppps. kuvassa näbännäbä, näbännäbä ja LOORDI. Tilanteen ikuistaminenhan oli välttämätöntä, oli seinällä kuitenkin sen luokan Hewitbnäbänäb.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.