IRC-Galleria

jjon

jjon

www.myspace.com/travestyofsympathy

-Tarjoilija, ettekkö täyttäisi tämän viattoman rumpalipojan shottilasin?,
pyytävät pojat kuorossa.


Terveisiä niin El Gringon, Hullun Pullon kuin bussipysäkin riemunkirjavista tunnelmista!

Ajattelin tässä yön tuntumassa kirjoitella pienen palautteen erittäin onnistuneesta baarireissusta! Tähän alkuun täytyy kuitenkin korjata eräs asia:
Edellisessä blogissa kirjoitin, että menemme äänittämään rummut Tarkus recordsin tiloihin tämän kuun (marraskuu 2009) loppupuolella. Kuitenkin, on tapahtunut aikataulujen venähdys. Tämähän ei luonnollisestikaan tullut meille yllätyksenä, vaan osasimme sitä jo odottaa. Toivoakin ehkä, uskaltaisin sanoa. Uusi aika on nyt kuitenkin sovittu ja kalenteriin kirjattu. Pyyhällämme Bonanzan tunnusmusiikin siivittämänä rumpujen kera studiolle 4.12.2009. Vastoin kaikkien odotuksia (sekä toiveita, rohkenen jälleen lisätä!), sovimme jo päivämäärän myös bassojen äänitykselle! Kalenteriin kirjattiin siis yhdennentoista joulukuuta kohdalle: "paskaa tarvestyä koirat".
Kuten kalenterimerkinnän laadusta on helppo päätellä, päätökset tehtiin tuon paljon puhutun baarireissun alkutaipaileilla, n. klo. 22.40. Kaiken lisäksi merkinnän kirjasi ylös Joona "Jjoona" Hokkanen, joka valaisi iltaamme myös seuraavalla faktalla: karhu on kuollut. Saimme selville myös, että karhulta elämän langan katkaisi basistimme Juho, joka oli selväpäissään ajanut sen yli autolla. Kaikkea sitä saakin kuulla ihmisestä, jonka on luullut tuntevansa...

No mutta, joka tapauksessa. Itse baari-ilta oli railakas, shotteja kumottiin kovaa tahtia, joskin tequilan onnistuimme sivuuttamaan. Ken tietää mihin ilta olisi edennyt, jos Esa olisi jälleen tarjonnut kaksi tequilaa, ja sekös Barbia suututtaa! Ehe ehe.
Kävimme siis ennen Hulluun pulloon menoa katsastamassa Fool's Ashtrayn (http://www.myspace.com/foolsashtray) keikan El Gringossa. Keikkahan oli kertakaikkiaan aivan mahtava! Nautiskelimme El Gringossa muutaman karpalolonkeroisen ja oluen ja kinusimme keikkaa Gringon tuleviin Sunday Rocks -tapahtumiin, luultavasti (ainakin alustavien hölpötysten perusteella) siinä jotenkuten onnistuen. Tästä innostuneina suuntasimme kohti Hullun Pullon lämpöistä tunnelmaa. Ja halpoja hintoja! Sisälle päästyämme kastelimme vatsamme pohjalla sijaitsevaa huumorin kukkaa pitkin iltaa ja voi pojat, kyllä se kukoistikin! Loppuillasta kaikista kukoistavin kukka oli kuitenkin rumpalistimme Tzmägän heleät kasvonpiirteet. Kuten hän itse kuntoaan seuraavana aamuna osuvasti kommentoi:
"Ei saatana. Eilen tais tosiaan leikata vähän lanttu kii!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.