IRC-Galleria

Jännitti ja kovasti, olin klo 7 heräillyt, käyny suihkussa ja odottelin lepposasti sairaalan sängyllä loikoillen tulevaa sektiota. Hoitaja tuli laittamaan sokeritipan ja valmistelemaan minut leikkauskuntoon.
Jarkko tuli sairaalalle klo 8.45 kun oli saanut tytöt vietyä naapuriin Emman luokse hoitoon. klo 9.00 lähdettiin yläkertaan kohti leikkaussalia...
Leikkaus salissa odoteltiin anestesia lääkäriä ja vasta klo 9.45 hän tuli, se aika tuntui järkyttävän pitkältä... Sain puudutteen ja leikkaava lääkäri saapui paikalle, mukanaan erikoistuva lääkäri. Leikkaus alkoi ja Maailman sulosin(kolmen muun yhtä sulosen) tyttö näki päivänvalon ensi kertaa elämässään klo 10.08 perjantaina 18.8. Jarkko lähti nyytin kanssa mittailu puuhiin ja minä jäi kasaan kursittavaksi..
Itse pääsin heräämöön klo 11 jälkeen ja klo 13 osastolle.. ikävä nyyttiä oli, sairaalassa oli sen verta kiirusta etten saanut vauvaa heräämöön käymään mikä suretti hieman, mutta osastolle päästyä odotti isukki ja nyytti siellä:)

Toipuminen oli mahdottoman nopeata, sunnuntaina jo kotiuduttiin ja olo oli mahtava:) nyt ollaan opeteltu koko perheen voimin suurperhe elämää:)
mustasukkasuus kohtauksilta ei tälläkään kertaa olla vältytty, mutta ei ne pahoja ole olleet kellään:) pikkuhiljaa elämä alkaa olla normaalia, oikeastaan siirille on imetyshetket ne kaikista "tuskasemmat" sillon yrittää aina sylkkyyn, mutta onneksi äipällä on iso syli ja sopu sijaa antaa:)
Nyt sujuu jo ihan kivasti, tosin se etten siiriä sais nostella ja kanniskella aiheuttaa pikkusen epämieluisia tilanteita kun reppana alkaa vaikka yläkerrassa itkemään, no onneks jarkko on aina lähellä:)
JArkko onkin nyt 7 viikkoa lomalla.Ensin isyys ja sitten kesälomalla:) saa nähdä miten sen jälkeen pärjätään edes ilman sitä:O)

Tyttö oli 4090g ja 49cm:)
iso maha selittyy osin myös sillä että lapsi vettä oli todella runsaasti 1200 ml:(normaali on kuulma jossain 300 tienoilla)

syöttöpuuhat kutsuu:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.