IRC-Galleria

Kamala kun aika menee nopsaa....Sunnuntai 06.05.2007 00:10

Mä oon töissä :) tänään pääsee jo puolilta öin onneks kotiin:) Riikka yllätti mut eilen:) (pikkusisko siis) kysy lähdetäänkö me laivalle :) oli aika ihana ehdotus, me ei olla kahestaan oltukkaan missään koskaan siis bailaamassa, aina on ollu muita mukana :)
Nyt myö sit lähdetään galaxyllä 2.6 tallinnaan :) Maanin ja Kimmon tuparitkin olis parin viikon päästä kai, olis siis bileitä tiedossa:) mummo lupas jopa ruveta lapsenvahdiks että päästään Jarkon kans yhdessä :) mahtavaa:)
Voidaan samalla juhlia etukäteen meidän 1v hääpäivää;) 6.6 lähestyy. mä en voi käsittää kuin tää aika menee näin nopsaa:) vaikka ihanaahan se on:)
Saagakin on alkanu ryömimään ihan kamalalla vauhdilla:) aivan loistavaa:) se kasvaa se äiteen vauva:)
pitäsköhän painella tupakalle. mä oon taas langennu vaikka imetänkin kyllä vielä. tuskin mä kumminkaan ihan eka polttava ja imettävä äiti olen:/ aina toki yritän polttaa silleen ettei heti tartte imettää:) saagan unien aikaan ja just töissä:)
Mä oon laittanu taas työhakemuksia vaikka ja minne:) jos sais jotain pysyvämpää tai no sanotaanko enempi työaikasta työtä kesäks:) mammalomakin alkaa loppumaan uhkaavasti... mun dietti on taaaaas lipsunu pahemman kerran :/ no joskok se tästä kesää kohden kohentuis:) pakko lähtee pihalle :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.