IRC-Galleria

jorionkingi

jorionkingi

I ♥ Skateboarding

itkuinen aamuSunnuntai 05.02.2006 03:33

arvatkaa mitä tein ensimmäisenä juttuna aamulla sis lauantai aamuna, mennin broidin huoneeseen katsoo piirettyjä tuli futurama, missasin vittu dragon ball z, vittu ei midist oon kuitenkin jo nähnyt ne jaksot mun on siisti nähä ku sangohan hakkaa cellin.. eli i love battle cartoon.. etenkin japanilaisii piirettyi.. mut jatketaan asiaa.. nii näin sen futuraman loppukohdan missä fry halus mennä pelastaa sen koiran mut se ei pystynyt ku oli tulikuumaan laavaan missä sen koiran fosiilli putos, kuitenkin bender se robotti menni sen puolesta, ku se sano fry:lle et se menee sen puolesta koska se huomas kuinka fry rakastaa sen koiraa et sil tuli paha mieli, sit se sano et se tekee sen koska se rakastaa sitä kui robotti vois rakastaa ihmistä, ei hajuakaan mitä se tarkoitti sillä, kai bestis miellessä, who know´s..
kuitenkin nii bender hyppäs siihen laavaan ja pelasti koiran, fry oli nii onnellinen, sit se proffa halus herättää sen fryn koiran eloon jollain ihme laiteel, se huomas et se koira kuoli 15 vuotiaana.. fry sano et pysäyttä laite koska se luuli et se koira eli viel 12 vuotta onnellisena, sen jälkeen ku sitä oltiin pakastettu, mut ei se oo totta.
loppus näytettiin miten se koira eli sen 12 vuotta ilman fry:ta, yksinäisenä, kadulla jonkin pizzerian edessä odottamassa et fry tulis takaisin.. kelaa se odotti ja odotti kunnes yks syksy se kuoli nukkuessaan.. ikävöidessän bestistän fry..

mä itkin sen aamun veljenlapsi sylissä, sit pikku broidi toi lil-saint sis yvan kysy mult miks sä itket, mä sanoin etten voi itselleni midist, toi oli nii surullinen jakso, et kelaa se koira kuoli yksinäisenä ikävöidessän sitä yhtä ihmistä, sit yvan sanoi mulle ;" letsa sä oot liian hyvä sydäminen"
mä sanoin et tiedän, enkä voi itselleni midist.. :(
tää ei kyl oo eka kerta ku oon itkennyt siit yhdestä jaksosta vaa toka kerta, ku oon nähnyt tään jakson ja itkennyt.. oon aika surullinen tapaus, mut ei voi midist.. i´m just me :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.