IRC-Galleria

jorionkingi

jorionkingi

I ♥ Skateboarding

SOME PEOPLE NEVER CHANGE!!! Sunnuntai 10.06.2007 17:53

omg.. luin juuri Afro Bellan blogissa jotain youtubes olevasta videosta jossa valkoinen pikku tyttö sanoo the Sparkling Wiggles ja kaikkihan me tummat tajuttaan heti ku katsoo sitä videota tai edes noiden sanojan perusteella että mitä pikku tyttö yritti sanoa, ja eihän se tyttö olisi sellaista sanonut jollei sen vanhemmat ois ihan siinä vierressä neuvomassa että sano tätä ja noin ja näin.. vittu että se loukkaa, en haluais kiroilla enkä tykkää ku suuttun, mutta eikö olisi joh aika joidenkin vanhempien oppia ettei opetais pikku tyttölle vihaamaan tummia, ja kyllä jotkut meistä käy töissä.. ( nainen videossa sanoi; get a job) olin like HELL NO.. this bitch is f**king kiding me, ne ekaks opettaa niiden lapselle et vihaa tummii ja sit viel heittää et get a job.. ne vois itse mun puolesta hankkii itselleen jotain parempaa tekemistä kun et laittaa tollaist videota youtuben kaikkien näytille ja viel jotkut ihme rasistiset paskat kirjoitivat et miks loukkaanutte noin pienest ei teijän tarvi olla niin herkkii.. HALLOOOOOO katsoisit vähä meijän tummien historiaa ja jos oisit itse vittu BLACK AND NOT WHITE, niin tajuaisit miks loukkaanumme tollaisist.. entäs jos me oltais ne jotka sortivat teijän kansanne.. sillo se paska pitäis suunsa kiinni... jenkeis aina on tollaist suomessakin saattaa kuulla jotain N-sana, se on vaa niin että me tummat saadaan sanoo se koska se ei loukkaa meit mut ku muut sanoo sen nii kai nyt se sattuu.. ekaks jenkeist ne varasti intiaaneilt niiden maat sitten ne kehtas viel viedä meijän black sista and brothers pois niiden kotimaasta.. ja tietysti eihän amerikka aio ees pyyttää anteeks kaikest mitä ne on tehneet.. joka se ihme Coal Black cartoon joka näkyy youtubes se on vuodelt 1930 tehty ja sillohan we all now that we weren´t free yet.. en vihaa valkoisia koska mul on valkosii frendei ja ne on mulle rakkaat ne ei koskaan loukkais mua thank god.. mutta ennenku alkaa tehä omii johtopäättöksii tutustukaa johonkin toisest maasta olevaan.. kaikki me ollaan erilaisii persoonaaltamme..

katsokkaa tota ja lukekaa mitä kaikkee on kirjoitettu tähän Afro Bella blogin;
http://www.afrobella.com/

eikö olisi aika maailman muuttua... eihän me afrikassa valkoisia vihata.. paitsi jossain osassa kun ootte yritäneet vallatta heidän maatta..

hitto vieköön jotkut teist tummist vois vähän opettella tummien historiaa, se joka ei tiiä midi ei oo REAL BLACK.. joskus on pakko tietää mitä kamaluuksii ollaan jouduttu kestää että tiedät kuka oikeasti oot.. thats what i wanted to tell yah.. :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.