IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

tidintstidints!Maanantai 08.06.2009 17:11

Hmmm... Mitähän kertois tosta viikonloppusesta? No eka mainitsen sen, että en ikinä ikinä ikinä pääse yli siitä etten päässy kattoo kiuasta :( ei se happis niiiiiin paljoo rassaa muttaku joo okei, nyt loppu tämä tämmönen.


Koska eilinen oli aikamoista juhlaa, jälleen kerran! Miten ne aina voi räjäyttää noin? :W No okei, jäin kaipaamaan aika montaa biisiä, kuten mm. Ghost Love Score, Higher Than Hope, MIHIN NE JÄI?!?!?:'(

Nomuttajoo, tosiaan mentiin siis lauantaina jo porteille jonottamaan. Kyllä sinne hyvin löydettiin pienen lostailun jälkeen, jos sitä voi lostailuks kutsua? Oltii paikan päällä joskus yhen jälkee ja leiriydyttii sinne johki massan sekaan ja alettii nukkuileekukkuilee, vaikka uni ei tullu >:(
Mää aattelin et siel sais hyvin unta mut nukuinki ehkä just ja just puol tuntii ton reissun aikana 8DD
Porttien avaushetki oli jotain niin karmasevaa, piti vaa lähtee juoksee ja hullu massa työns takaa, oltii aivan paniikissa. Sit turvatarkastuksien jälkee lisää juoksua. Meinas kunto loppuu, keki ja köksä kiis iha täysii mun edellä ja mä pyyhötin siel peräs ja olin luopunu jo toivostaki mut kekkels piti meille paikkaa:-)
Keikka itsessään oli tosiaan oikein loisto ja kiva, vaikka ei ylläribiisejä saatukkaa. Marco vähä sanat kadotteli, Anette kans. Mut ketään se ei haitannu. Nauratti vaan. :-)


Ja hyvin muuten kestettii tumppipumppifanei, aseita ei tarvittu.


PS. ennen mäki olin ok

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.