IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

siivoussuunnitelma.Keskiviikko 07.10.2015 10:33

Tänään olisi vuorossa kouluinfo Omnialla. Pitää mennä kuuntelemaan, että miten rahoittaa elämisensä opiskelujen ajan ja sitä rataa. Se koulutus kun ei ole 8-16 joka päivä, vaan 8:30-12:00. Ja nyt, kun on soraääniä tullut typeristä asioista, niin mää en voi elää millään satasella kuussa, koska mulla on lapsia. Ne muksut tarttee kuitenkin vaatteita ja ruokaa. Ei mun elintaso ole mikään elitistinen, mutta en mää pysty syömään viikkotolkulla makaronia tai nuudeleita. Jos suoraan sanon, niin oon nirso ja ällöän semisti makaronia ja vielä enemmän nuudeleita. Ja hei, mää en edes häpeä myöntää, etten pysty sullomaan kaikkea mahdollista kitaani, vaan tiiän mistä pidän ja mitä inhoan. En edes lapsia pakota syömään jos nämä ei tykkää jostain tietystä ruuasta, sillä eihän meille aikuisillekaan sanota, että on pakko, PAKKO! (Ja kyllä, mulla on mies, joka käy töissä, mutta en oo koskaan ollut lokki, joka elää toisen siivellä.)

Viikonloppuna voisin siivota varastoa, mikäli mahdun sinne kaiken romun sekaan. Siellä on nimittäin iso kylpyamme telineineen eli voi tehdä tiukkaa saada edes yhtä lootaa ulos sieltä. Mutta aion yrittää, koska tiiän siellä olevan turhia tavaroita, joita en kaipaa. Ja leffahylly saa kyytiä, koska suurinosa ostetuista rainoista on sellaisia, joita kettään ei katto ikinä. Tuskin K laittaa pahakseen jos harvennan hyllyjä leffojen osalta. Kirjoihin en koske, koska jokainen kirja on tarpeellinen ja lähes kaiken oon itse ostanut kaupoista, kirppareilta tai divareista.

Unirytmi on päin prinkkalaa. Viime yönä valvoin kolmesta neljään, koska oli liian kuuma ja K nukkui raskaasti. Aamusta otin univelan takaisin, sillä en muista sanoneeni heippaa K:lle, kun se läks töihin. Ei mitään mielikuvaa. Näin vain sekopäistä unta kirjahyllyistä, joista löysin kaikkia hienoja kirjallisia aarteita, mutta en niitä kahta kirjaa, jotka mut sinne kirjahuoneeseen toi. Perhana, kun en muista mitä hain, mutta toinen oli vihreä ja toinen punainen kirja.

Aamupalan aika, vaikka heräämisestä onkin jo pitkä aika. Huoh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.