IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

tulis jo se tieto.Keskiviikko 04.11.2015 12:15

Kyllä voikin olla raastavaa tää tietojen odottaminen. Nyt on sentään vaan viikko haastattelun ja tiedon välissä eli mitenkä sitä pystyis venaamaan päätöstä kuukauden ajan? Ei varmaan tulis muuta kuin hermoiltua. Huhuh.

Laitoin Maunon ulos valjaisiin, jotta saan tuuletettua tän kämpän kuntoon. Siellähän se kyttää vesi kielellä talitinttejä, mutta eipähän saa yhtäkään kiinni. Saalistakoon tirppoja anoppilassa, kun sinne pääsee seuraavan kerran. Söis vaikka myös hiiriä ja päästäisiä, koska ne perkeleet tekee pesiä talojen seinien väliin. Kauhee löyhkä jos sellainen tuholainen kuolee pesäänsä. Yhh. Tähän väliin voisin kysyä siltä eräältä, jonka mielestä kissa osaa vain paskoa laatikkoon, että mitenkäs se kissojen elämäntehtävä eli tuholaisten tappaminen? Sillähän ei ole mitään merkitystä ollut koskaan? Koirahan se on kaiken a ja o. Vitut.

Odotan innolla milloin jouluvalot rysähtää alas olkkarin ikkunasta. Laitoin ne teipillä kiinni, kun en muutakaan keksinyt eikä tohon ulkokarmiin saa mitään naulojakaan lyötyä, kun on tollaista liukasta peltiä tai jotain muuta vastaavaa. Kyllä teippi pelastaa!

Jospa tässä katselis Areenasta loput, julkaistut Siskonpeti-jaksot ennen kuin nostan kytkintä Sentin suuntaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.