IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

pölynimuri.Perjantai 06.11.2015 07:55

Vapaapäivästä tulee upea, kun herää jo kuudelta ja suunnittelee kieli pitkällä mitä kaikkea voi siivota. Ja kyllä, mulla on vapaapäivä, koska K ei tule tänään lainkaan kotia, vaan menee porukoilleen tuunailemaan autojaan kuntoon. Mää siis saan nauttia perjantaista kaksin kissimirrin kanssa, paitsi ettei Maunus nauti siivoamisesta. Se nimittäin pelkää imuria. Ei tartte kuin raijata keltainen pölyntappaja esiin, niin kissa menee selkä luimussa sängyn alle. Hyvä, että pallukkaan saadaan edes joskus vauhtia - muulloinkin kuin aamuviideltä tai myöhään ehtoolla.

Huomenna tulee vieraita kylään. Vois ostaa vähän enemmän glögiä ja tehdä terästettyjä glögijuomia. Jos vaikka pitäis pikkujoulut. Joo hei, mahtava idea! (Näin ne mielenvikaiset keskustelee itsensä kanssa.) Pitääkin laittaa tekstaria sekä K:lle että vieraille. Toiset pikkujoulut vietetään sitten kuun lopulla, kun K ja S täyttää vuosia.

Voiskohan sitä si aloittaa tulisen tangon imurin kanssa. Toivottavasti yläkerran naapurit nukkuu vielä, koska nyt tulee kosto siitä toissailtaisesta imuroinnista, joka kesti ja kesti. Hähhää.

Hauskaa viikonvaihdetta kaikille, jotka tätä eksyy lukemaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.