IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

tiistai.Tiistai 10.11.2015 10:24

Joulufiilis marraskuussa. Saa nähdä jatkuuko tää joulukuussa vai onko tää tämän kuukauden juttu. Suunnittelen jo millaisia koristeita ostetaan ensimmäistä kotijoulua varten ja mitä kaikkea ruokaa jaksaa laittaa. Kinkkua, lihapullia, vihersalaattia, jokin kastike, herneitä ja perunaa. En itse välitä jouluruuista, mutta kuuluuhan ne asiaan. K heitti läpällä, että ostetaan kinkkupitsaa ja viinapullo. Joo ei. Toivottavasti se oli vitsi...

Eilen kävin oppimisvalmiuskartoituksessa ja uskallan sanoa, että mulla ei ole lukihäiriötä eikä muita oppimisvaikeuksia. Matematiikka meni ihan kivasti, sillä kyllä mää kertotaulut osaan sekä miinus- ja pluslaskut. Jakolaskutkin onnistuu, samoin kuin osa prosenttilaskuista. Silti laitoin siihen paperiin, että mielelläni tulen matematiikan tukiopetukseen, koska se on mun heikko kohta kouluaineissa. Joko en osaa soveltaa tai si multa puuttuu looginen ajattelukyky. Tyhmäks en itteeni kutsuis, koska kyllä ne kaks hernettä pääkallon sisällä kohtaa - aina toisinaan.

Nyt lisää pyykkäystä, jotta saadaan puhdasta ylle ja koti tuoksumaan raikkaalta pyykinpesuaineelta. Ollut hyvä ja touhukas aamu, tykkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.