IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

nukuttaa.Sunnuntai 15.11.2015 21:34

Kävi kuten ennustin eli nuorimmaiseni herätti mut viideltä. "Täällä on liian pimeetä." Yritin sanoa, että niin yöllä kuuluukin olla, sillä ei kukaan nuku valot päällä. Eikä siinä mitään, että heräsi viideltä, mutta omat unet jäi vähiin yön aikana, sillä valvoin taas kolme tuntia kesken parhaan nukkumisajan. Möh. Lauantaina olin vähän väsynyt ja välillä nauroin ja välillä taas oli hermo tiukassa. Selvisin kuitenkin päivästä, vaikka rikoin heti aamulla mukin lähtökiireessä ja näin väärin jotakin juttuja.

Ylihuomenna pitäis mennä pitkästä aikaa hammaslääkäriin. Oon pakoillut sitä tarkastusta liian kauan, joten nyt on hyvä aika paikata lusmuilua. Toivottavasti hampaat on hyvässä kunnossa, sillä inhoan reikien paikkausta. Mulle tarttee yleensä tuutata sitä puudutusainetta aika reilusti ja sitten ollaankin puoli suuta halvaantuneena useamman tunnin ajan. Ilmeisesti mun kohdalla pitää paikkaansa se tulos, että punapäät tarvitsee enemmän puudutusaineita. (Joo, mulla on värjätty punainen tukka, mutta värin alta kasvaa yleensä ruskea tukka, jossa on ripaus punaista. Johan sen näkee ihonväristäkin, sillä oon kunnon valkonaama, jolla on pisamia ja kaiken huippuna palan älyttömän helposti.) Jospa tällä kertaa todettais, että kaikki kunnossa, mee kotiis ja ole juomatta makeita litkuja. Toivossa on hyvä elää.

Eteisen kaappi saatiin purettua todella nopeasti perjantai-iltana. Nyt se tila on paljon avarampi ja valoisampi. Kannatti pistää se rohjo kappaleiks, jep.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.