IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

jeejeejeejee.Perjantai 04.12.2015 14:28

Viimeinenkin kivi putosi sydämeltä, kun sain soiton eräästä toimistosta. Nyt on opiskelujen aloittaminen entistä helpompaa, kun tietää, ettei tartte opiskella opintorahalla, joka olis mun kohdalla pienempi kuin oma vuokranpuolikkaani. Huh huh. Tuli kyllä hyvään saumaan se soitto, näin perjantain kunniaks.

Aamusella ehdin jo siivota kämpän kunnolla. Tuoksuu puhtaalta. Jeejee. Ei tartte enää ennen joulua pestä vessaa normaalia enempää, kun kävin lattian Tolulla läpi ja hinkkasin pinttymiä pois hammasharjalla. Ei tosta vessasta ikinä tule puhtaan näköistä, koska pinttymät ja 30 vuotta vanha huussi, mutta on siellä kuitenkin niin puhdasta, ettei mitään jää edes sukkaan kiinni. Kyllä siivoaminen on vaan hyvää hyötyliikuntaa ja terapiaa. Pesin lattiatkin energiapiikin aikana. Mää en usein hinkkaa lattioita, koska meillä ei ole moppia, vaan mun on kontattava rievun kanssa pitkin lattioita -> käy selän päälle. Pitää aina miettiä, että kestääkö ruoto, joten siksi teen sen harvoin. (Tosin aina kun pesen lattiat, niin joku kollo kaataa juomaa puhtaalle lattialle tai kissa paskantaa eteiseen.)

On luvannu myrskyä illaks ja yöks, katotaan millainen mylläkkä ulkona on viisareiden edetessä ehtoota kohden. Onneks on lämmin koti eikä tartte seisoo ulkona vesisateessa palelemassa.

Jospa kuuntelis hetken aikaa musiikkia, ennen kuin SoA-maraton jatkuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.