IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

suuria suunnitelmia.Maanantai 14.12.2015 12:19

Haen netistä inspiraatiota Eljaksen synttärikakkuun. Ihan valmispohjasta meinasin loihtia meille keskiviikoks herkkukakun. Taidanpa taas tehdä värikkään sateenkaarikakun pojan kunniaksi. Värikkyys nimittäin kuvaa meitin tulevaa 6-vuotiasta täydellisesti - aivan kuten hänen isoveljeensäkin. Ilosta kiukkuun, kiukusta nauruun parissa sekunnissa.

Voisin kohta vaihtaa makkarin pääkalloverhot toisiin, koska alkaa tympiä synkät verhot. K tykkää mustasta ja haluaa ostaa uuden mustan sohvan. Mää yritin puhua ruskean puolesta, mutta ilmeisesti mun tarttee luovuttaa. Löysin eilen Askon kuvastosta hyvän MUSTAN sohvan, tosin hintaa sillä on 995e. En oikein tiiä mitä K kaavaili sohvan hinnaks, koska sehän sen maksaa kerralla pois. Mää voin lyhentää sitä sille kuukausittain. Tai hommaan meille uudet patjat tms. Joka tapauksessa vaihdan neet verhot ja laitan pääkallot pesuun - heti kun saan lisää pyykinpesuainetta.

Hyvä fiilis jatkuu, vaikka tajusin vaatekaupassa lauantaina olevani aika punkero. Hankala kroppa, kun oon lyhyt (157,5cm), pyöree ja kurvikas. No, onneks on sentään perse eikä sellaista lattapersettä. Tammikuussa si puhaltaa uudet tuulet, sillä mää en jouluani pilaa. Kelpaan kuitenkin K:lle, perheelleni ja ystävilleni. Muutama viikko ja sitten alkaa teholenkkeily koulumatkojen tapaan ja järkevämpi ruokavalio. Tällä kertaa pysyn päätöksessäni, koska ikää rapisee koko ajan lisää ja pienentyminen vaikeutuu. Suklaan taidan jättää kokonaan ja jos makeeta tekee mieli, niin ostan salmiakkia. Jep, niin mää teen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.