IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

Oz, tatskat, loma ja autonhakureissu.Tiistai 14.06.2016 09:35

Kesälomalla, mutta ei tunnu lomalta, sillä mun ja lasten yhteinen loma alkaa vasta heinäkuun alussa ja K lopettaa työt heinäkuun ekan viikon jälkeen. Eli yksisteen pyörin kotona, suunnittelen kaikkea ja yritän saada tietokonetta toimimaan, jotta saan tehtyä viimeisen koulutehtävän.

Käytiin eilen pyörähtämässä Askolassa. Vietiin oma auto "telakalle" ja otettiin lainaan appiukon auto. Se on kyllä sellainen tärisyttäjä, että voi juma. Mielenkiintoista ajaa motarilla, kun auto tärrää, ja etenkin jos kesken kaiken etuvalon tiiviste alkaa repeytyä irti. Hehehe. Mutta tehtiinpä eilen kaikkea muuta kuin oltiin kotona - kiitos autonhakureissun ja about viiden kilsan lenkin.

Huomenna valmistuu mun 30-vuotislahja. Niina tekee viimeiset tuunaukset tatskaan, joka koristaa mun oikeaa käsivartta. Jeejee! Toi on nyt jo ihanan värikäs ja upea, niin huomisen jälkeen se on entistä upeampi. Sen jälkeen vois miettiä parin kuvan korjaamista, ja niitten jälkeen alan miettiä seuraavaa proggista. Haluan ainakin lisää jalokiviä vasempaan käteeni ja yhden värikkään kissahommelin. (En paljasta, että mikä kissahommelo, koska se on muhinut mun päässä pidempään enkä halua, et joku kopioi sen.) Tatskoja vaan kaikille.

Hyvää tiistaita kaikille! Mää alan nyt tuijottaa vikoja Ozin jaksoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.