IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

kesäloman ensitahdit.Perjantai 01.07.2016 08:57

Jaahas, tänään alkaa kesäloma poikien kanssa. Huomenna päästään vetämään juhlakamppeet niskaan, sillä mun kummipoika pääsee ripile. Ostin übermakean hameen juhliin maanantaina. Oon niin ihastunu siihen hamoseen! Mutta anyways, tänään alkaa mun ja lasten yhteinen 2,5 viikon kesäloma. Saas nähdä mitä kaikkea kivaa keksitään.

Ihana Raija kävi eilen kylässä. Tehtiin yhdessä ruokaa ja katseltiin leffoja. Ihan parasta! Toivon, että mun murunen pääsee kesäpippaloihin Askolaan heinäkuun lopulla. Siellä sitten nautitaan valioporukan kanssa kesästä - satoi tai paistoi. Hyviä ystäviä, ruokaa, juomaa, naurua, saunomista ja grillailua. Mää niin odotan tota, vaikka kaikkea hauskaa on luvassa ennen sitä. Odotan myös pääseväni eväsretkelle lasten kanssa Elonkierrolle. Hih.

Nyt pitäis vetää aamupalat naamariin, pakata tarpeeks tavaroita kesäloman ajaks ja hipsiä suihkuun nauttimaan lämpimästä vedestä. Porukoitten luona on nimittäin kylpyhuoneremppa eikä siellä oo lämminvesivaraajaa lainkaan. Yyyh, kylmää vettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.