IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

perjantai.Perjantai 01.09.2017 08:05

Näillä näkymin koulua on enää jäljellä 16 päivää. Tänään palkallinen iltavuoro, seuraavat kaks viikkoa vissiin aamuvuoroa ja vikalla viikolla näyttö ja that's it. Odotan jo innolla, että saan koulun alta pois ja pääsen palaamaan työelämään. Luulis meinaan töitä löytyvät lähihoitajalle. :)

K lähti töihin kuuden perästä, ja palaa vasta sunnuntai-iltana kotia. Menee siis poikien kalastusreissulle (pojat siks, että mukana on yks alakoululainen nappula). Mää ajattelin huomenna piipahtaa Helsingissä ostamassa eri värisiä kristalleja ja sen jälkeen syömään. Pakko tehdä jotain hauskaa koulutöiden vastapainoks. Niitäkin on ihan kiitettävä määrä tehtävänä seuraavan viikon aikana. Oh deer.

Kävin toissapäivänä kahvilla STT-1:n luona eli Suvilla. Ei olla nähty kahteen vuoteen, mutta nyt pitää muuttaa tää kahden vuoden sykli niin, että nähdään oikeesti useammin. Suvin mieskin oli miettiny, että onkohan se Sanni kuka on keittiössä. Määhän se. :D Tuun niin kovin iloiseks pienistä asioista, kuten siitä, että multa kysytään mitä kuuluu. Mutta niin kai kaikki ihmiset tulee.

Yritän tässä epätoivoisesti siivota kotia kuntoon ennen iltavuoroa. Ei vaan nappais tiskaus. Miten noita astioita on taas noin paljon tiskialtaassa! Just toissapäivänä K tiskas eikä olla ees paljoa syöty mitään erikoista parin viime päivän aikana. Eilen laitoin kätevänä kokkina pojille maksalaatikkoa, mutta sekään ei aiheuta suurta määrää tiskiä. Argh, jostain tota aina ilmestyy.

Ihanaa, että on perjantai. Alkaa taas viikonloppu, ja saa nukkua pidemmät aamu-unet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.