IRC-Galleria

keijuiida

keijuiida

minä olen täydellinen ala rakastua

hetki keskellä kaikkeaSunnuntai 16.09.2012 17:42

Kauneimmat nuotit voi laulaa vain kauneimmat ihmiset. Äänesi on soljuva, se leikittelee kanssani ja suljen silmäni. Kuulen jokaisen äänen, soinnun, sävelmän, ne kokoavat palasiani ympäri huonetta. Miksemme vain jäisi tähän ikuisesti, sinä hyräilisit rakastettavimmat laulut, minä loisin niistä uskomattomimmat sadut. Suutelisin sinun täyttämääsi ilmaa, hengittäisin viimeinkin vapaasti.

Lausuisin sinulle kauneimmat mahdolliset sanat, hymähtäisin perään vastahakoisesti. Sinä vastaisit laulaen, luoden kauneimmat nuotit mitä kuulla saattaa. Minä makaan lattialla katsellen tyhjyyttä, jonka vain sinä osaat täyttää.

Taas otan oikeuteni henkilökohtaiseen pimeään, silmän sulkeutuvat, korvani sekä kuuloni herkistyy. Erotan laulustasi jokaisen hengenvedon, jokaisen huulten lipaisun. On lämmin, eikä kukaan ole meitä häiritsemään, tätä rauhaa ei toivottomat riko. Laulusi on koonnut palaseni kokonaiseksi, olen taas hengittävä, onnellinen. Tyttö.

Koska nämä nuotit ovat kauneimpia, luomani sanat verbaalista euforiaa, kirjoittamani runot verrattomia. Koska voisimme vain jäädä tähän ikuisesti, elää toistemme täyttämässä ilmassa laulaen syvimmät laulut. Näiden kappaleiden kaiut jakavat elämääni, milloin saan taas hymyillä. Kosketat niskaani sormenpäilläsi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.