IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.07.2006 03:23

Muutamaan päivään ei ole tullut tarinoitua, mut jospa nyt.

Perjantaina aivan helmi setti. Töiden jälkeen Nokian kautta takas Tampereelle kaverin kanssa ja muutaman terassin kautta kotio.

Vaan kun lauantaiaamuna heräsi, oli tullut nähtyä IRC-Galleriaan liittyvää unta. Se oli oikeasti niin todenmukaista, vaikkakin epärealistista toisaalta, että heti aamulla herättyä, piti mennä tarkistaan kommentit, mitä kellekin on lähettänyt :D Ei löytynyt ylilyöntejä, onneksi.

Unesta oon jokseenkin vaitonainen :) Tai jos olet se blondi-tyttö, jolle olin unessa kommentoinu "nimes vois olla vaikka liisa", niin sit voi ottaa yhteyttä :p Unen mielenkiintoisuudesta voinee kertoa vain se, et kun oli tullut vilastua omat tekemiset, tuli mentyä takas peiton alle, ja toivottua, että saa samasta unesta vielä kiinni :>

Lauantai menikin sitten jatkaessa unia. Kun oli aamukahvin aika, oli maitokin muuttunut epävakaaksi ja se siitä kahvista. Ei muuta kuin kioskilta ostaan punasta maitoa ja kahvittelu sai jatkua. Illalla sitten Siwan ja terassin kautta kotio.

Sunnuntaina olis jotakin ohjelmaa jo puolilta päivin, joten josko nukkuis ja poikkeis suihkussa. Jotain riparijuhlia ja sen semmosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.