IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

22 tuntia risteillenMaanantai 18.07.2011 02:57


Tulipa tuossa pidettyä pari ylityövapaata, kun ylitöitä on kertynyt ihan kohtuullisesti. Emäntä varasi risteilyn, suuntana Tallinna ja liput oli M/S Baltic Princessille.

Siinä, missä muut kantoivat laatikkokaupalla olutta ja siideriä kotimaahan, mukaan tarttui lopulta, ennen laivaan nousua vain yksi olutlaatikko ja muutama irtotölkki A. Le Coq:n lonkeroa rimimarketista.

Itse elin jossain määrin tietämättömänä siitä, kuinka uusi laiva tuo Baltic Princess edes on. Hisseissä olleet vuosiluvut 2007 ja hyttien lcd-telkkarit sitten lopulta paljastivat, että eihän tämä kovin vanha laiva ollutkaan.

Wlan-verkko tuossakin laivassa toimi muutamissa paikoissa, hyteissä ei tietty ollenkaan. Jos jotain asiaa toivoisi paremmaksi, niin toki juurikin Wlanin kuuluvuutta, vaikkei siitä varustamo lisää rahaa saisikaan. Ei tarvitsisi sitten nettiaddiktinkaan haahuilla laivan käytäviä edestakaisin etsiessä toimivaa avointa wlania :)



Laivoista kun puhe, niin jotenkin tämä kuva sopii tähän parhaiten. Tämä mielenkiintoinen tuttavuus tuli tavattua Tallinnan satamassa ja tunnetaan nimellä Costa Atlantica. Pituutta oli silmämääräisesti riittävästi, netistä kaivettujen tietojen perusteella lähes 300 metriä ja ollen tuollaisen 80 metriä pidempi, kuin tuo käyttämämme Baltic Princess. Voisi olla ihan mielenkiintoista kokea joskus tuokin.

Vaan lopulta ihan mukava reissu ja hyvin todennäköistä on, että tässä tulee koettua Tallinkin palveluita jatkossakin. Riittävästi aikaa myös maissa, tosin tällä kertaa kuvaaminen oli hieman rajoittunutta, kun jätin tuon EF 70-200 -teleobjektiivin kotio ja koitin kituuttaa kittisutun kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.