IRC-Galleria

Tokil lomilla!!!!Lauantai 02.02.2008 13:35

tULIN ikaalisiin ja huomenna takas inttii mut ny o joka viikonloppu sit vapaata ainaki kuukauden! :))

Intis on mennyt ehk yllättävän hyvin. Henkisesti oon jaksanu vaiks fyysisesti välil tekee tiukkaa. Mut antaa palaa vaa :D Halun päästä kuiteskii puolel vuodel koulun takia. Hope so and pray so!

Mul o mukava tupa ja joukkuekki iha helmi. Komppanian kovakuntoisin ja se jolta eniten odotetaan :D( aika hiljasta et toteutus..)

Pojat o ollu kiinnostuneita jonki verran mun uskonasioista ja oonki kertonu niille elämästäni jonki verra. Onhan siinä suuri ero.. muut menee ryyppää ku vkonloppu alkaa ja siit ne puhuu jo maanantaista lähtien. But there is life on the other side. Jeshua is true. Change is possible, man!

Tiedostamattomat paineet hiuka purkautu eile ku vihdoin nousin lomabussiin kohti tamperetta. Kyyneleet vaa valu poskille vaikka hiuka yritti hävettää mut ei pystyny pidättään. Kuuntelin ylistysmusaa ja tunsin kuinka Jumala oikeesti oli nii paljo vahvistanu mua tuol että kestin sen kaiken kovuuden ja maailmallisuuden mitä tuol inttielämässä on. Mut ku vihdoin oli aika niin ne tunnot purkautu. Jumala puhui musiikin kautta suoraan pari kertaa mun ajatuksiin. Vastaukset tuli samantien.! On huippu olla Jumalan puolella. On the other side is the true love.

Bless you all<3 Miika

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.