IRC-Galleria

Heih hehei!<3Lauantai 08.03.2008 21:08


Nooh en ookkaa taas tänne juuri kirjootellu hetkeen, rakas päiväkirja.
Mutta tällai naistenpäivänä se toki jälleen onnistuu mainiosti. ;)

Ensiks tärkeimmät eli mission completed... pääsen 180vrk:lla ja tänään tj 118! Onnee mulle. Ja kiitos Isä-. Spade/huoltomies/sotilaskeittäjä.

Ens viikolla meen RIPPILEiRILLE :DDD XD toistamiseen? no juu mutta en oo käyny luterilaista joten ku kerra oli mahdollisuus mennä niin mikä ettei. Kaks lähti meitin komppaniasta. Siel herätys 7.30, yksikssä spadeilla 4-5. maistuu nuqq<3 sit saunaillat ja muutenki varmaa kokemuksena siisti:) se on ti-pe. Joo ja tosiaa kaikki hyödyt vaa irti nii.
Tässä se taas nähtii että ahneus= huonompi juttu: keksittii tos poikkien kans meitin tuvas että eiköhä lähetä sunnuntaina kirkkoo(sotilaspastori hommaa kyydit keuruun lut. kirkkoon halukkaille kiinnioloviikonloppuina sunnuntaisin)ku kerra o mahdollisuus ja vaihtoehtona ois joku HIIHTOMARSSI! no mepä ilmootettii herra pastorille että oltais tulossa. No mutta mites kävikää... ei osattu pitää suuta kii ja nyt melki koko 130 hengen komppania on kirjoottanu nimensä listaan.!pelkät johtajat tyylii menis keskenään hiihtää.. :D Ei ei ei näin. pahimmassa tapaukses koko marssi vaa siirtyy ja kirkon jälkee mennä hiihtää mikä tarkottaa että vapaa-aikaki lyhenee :,(( :D no menikös se ny kovin vahvasti? no eihän se menny. Luuntantti vähä naureskeli koksulle ku se sitä sille kertoili.."hahahah taitaa olla komppaniassa hengellistä herätystä" :D:D oispa. mutta eipä sitä koskaa tiedä mitä siel kirkos tapahtuu. mahtaa olla jonkinlainen kävijäennätyski tulossa :D<3 Hiihtäänhä mä en mee. niih. (joudun kuiteski).

Juu ja ei tää tähä lopu.. tos viime keskiviikkona ku oltii 8 asti illalla kiinni nii keksittii yhe uskovan alikessun kans et eiköhä puhuta varusmiespastorille et jos päästäis jo puol 7 aikaa lähtee helluntaiseurakuntaan nuorteniltaan! No sehä onnistu ja saatii intin puolest kyydityskin sinne ja takas! Oltii nääs kirkollisella komennuksella liikentees. kaksi mentii ja saatii ylistää siel Jumalaa<3 ai että oli hieno fiilis. tapasin siel yhe tutunki jota en ollu nähny 2 vuoteen.


eihä nää tähä viel lopu.. nytte ku mennää ei ens vaa sit viikolla mettää leirille nii joha mä sieltki joudun häippäseen... oikeuteen nääs! todistajaks. ikävä juttu sinänsä mutta pakollinen meno. ehin mä siel leiril kuiteski pari yötä oleen.
saa nähä pääsenkö sotilaskeittäjäkurssista läpi xDDD

oisko vähä noloo.

Sit vähä vakavampia juttuja:

Herra Isä Jumala on Suuri ja peljättävä. Hän kuulee ja näkee jokaisen hetkemme ja tuntee jokaisen kaipuumme. Hänen auktoriteettinsa alle taipuu jokainen olento tässä maailmassa. Saatana on voitettu yksin Jeesukseni verellä. Jeesus toi ristillä meille voiton ja mahdollisuuten voittaa Saatanan demonit Hänen antamallaan auktoriteetilla. Jos vain uskot yliluonnollisella uskolla luonnollisen uskon sijaan ihmeitä voi tapahtua!! Sairaatkin voivat parantua. Riivaajienkin on vaistyttävä! Jeesuksen nimessä. Haluan sydämmestäni kulkea kohti Jumalan minulle antamaa tehtävää ja palvella Häntä. Tarvin rakkautta Häneltä ja uskoa Häneltä. Tarvitsen viisautta ja ahkeruutta ja näkyä. Mutta ennen kaikkea kyse on kaikkensa antamisesta.

Kaikille hyvää naistenpäiväää!!

sydämellä Miika.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.