IRC-Galleria

keskiviikko 5.9.Keskiviikko 05.09.2007 19:57

TErveppa terve!

Viime paivat on ollu aika lailla arkee toissa ja iltoja biitsilla. Se o muute mukavaa etta taalla on vielaki komeet rantakelit ja 30 astetta lamminta :D Eniten biitsilla oon tykanny pelata sellast rantapallopelii yhe saksalaisen vincentin kans. Silla o muute vaha samanlainen luonne ku Rantalalla :D terkut Anssille. X) Muutenki taal o ollu monii tyyppei toissa jne joista o tullu mielee joku tuttu kotimaas. :) Jeeps toissa on tosiaa menny nyt hyvi ja talla hetkella oon toissa activity therapy-osastolla. Palaan puheterapian osastolle ku yks saksalainen Benny lahtee sielta pois. Ne kosi mua sen paikalle ku tykkasivat musta sen aikaa mita siel alus ehdin oleen.:) Mut siis tyotehtavani ei ole olla puheterapeutti vaan heidan apurinsa xD
Joo.Viime paivina erityisen piristavaa on ollu uusiin saksalaisiin volunteereihin tutustuminen. Ovat mukavia ja rentoja.
Taal alkaa ens viikon loppuviikosta paikallinen uusivuosi.. saatiin tyopaikalta jo lahjatki sen takia :D joku grilli/kylmalaukku ja termosmuki :D siistii. "Uudeks vuodeks" olis tarkotus menna Pekan kans Mitzpe-ramon (tai jokusellane) nimiseen paikkaan Beershevan ja Eilatin puoleen valiin. Siel o yks tuttu kristitty perhe(pekan tuttuja) jolle mennaa kylaan.
Ei mulla tas muuta kummempaa :) Joo ja jos ihmettelette miks sellane ihana suomalainen kirjain puuttuu talla kertaa tekstista nii siks etta oon tyopaikan koneella just ny. Jees nyt paasen vapaalle, tanaa oliki duunii jo 8,5h.
Siunausta kaikille tasapuolisesti! Muistakaa etta Terve Risti Ainoa Toivo<3

Tv Miika

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.