IRC-Galleria

10.9.Maanantai 10.09.2007 21:49

Moro!

Täytyy kait sitä taas jtn kirjottaa vaikkei mitää ihmeellistä ookkaa tapahtunu :) Tänään töitten jälkeen oltii taas biitsillä(niiku useana iltapäivänä muutenki) saksalaisten kans. Voi pojat että siel tuuli! Rantapallon pelaaminen vaati vähä uusia kykyjä ;)
Viime viikonloppuna olimme aika lailla paikoillamme, tosin kävimme Jaffassa(Se o tos iha lähellä).
Siel oli kaunista ja tunnelmallista(kuten kuvista ehkä näkyy). Käväisimme toivomussillalla ja Pyhän Pietarin kirkon pihalla. Meikä kävi ulkona syömässäkin, piti vähä nautiskella ,)

Töissä menee entiseen malliin, tää viikko onkin lyhempi kun viikonloppu alkaa jo keskiviikkona(norm. to-la) koska juutalaisilla on nyt uusi vuosi. Shanatova! x)
On ollu hienoa kun meihin on alettu tottua osana henkilökuntaa ja muiden työtekijöiden kanssa on kiva morjestella ja vaihtaa aina pari sanaa työn ohella. :) Ihmiset ovat ystävällisiä ja rentoja. Tää työ jos jokin vaatii oikeata eli positiivista asennetta ja hymyileviä kasvoja! myös pyyteettömyys on ehdottoman tärkeää.
No mutta taistelu jatkuu joka tantereella kiivana. Saakoon Herramme Sebaot olla nii teidän kuin minunkin tukena ja turvana, uskomme lähteenä ja kohteena!

Siunattuja ja positiivisia tulevia päiviä kaikille!

Ps. Hektiset yo-kokelaat, voimaa ja viisautta ylhäältä teille(Saara ja kumppanit<3)!
Uskon ja sen toteuttamisen kautta pääsette voittajina perille.:)





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.