IRC-Galleria

Viikonloppu ja uusvuos 5768.)Sunnuntai 16.09.2007 17:11

Hyvää Sunnuntai-päivää!

Täällä sitä ollaan jälleen tellus pienen lomareissun jälkee. Mitzpe-Ramonissa oli rauhallista ja aavikkomaista ;) Olimme kyl hyvis käsis siel tuttavaperheen parissa. Tosi mukavia ihmisiä. Btw dodii..Maailmassa o vissii 5 tollast kraateria mis siel käytii ja ne kaikki o Isralis ;D Upeita ja jylhiä maisemia. Tosin ite en hirveesti aavikoista ja kuivista paikoist pidä.. olisin mielummi umpiviidakossa<3 :D Mut mikäs siinä tulipaha käytyä. Ekalla reissul aavikolla oli kyl paljo merkitystä.. istuessani siin auringossa tunsin Isän rakkaudellisen kehotuksen jatkaa taistelua kohti sitä tehtävää mikä Jumalalla on mulle varattuna. Tippa tuli linssii..

juuppis, Niiku kuvast näkyy, oltii myös ylistämäs kraaterin jyrkänteellä. soitin kitaraa(vaikken osaa) ja rumpua ja oli upee fiilis! Jtn juutalaisia tyyppejä tuli ympärille kuuntelee.
Ny sapattina(siis eli lauantaina) oltii Beershevassa perheen kotiseurakunnassa. Pääsin sielki soittaa bongoja ja kongoja ylistysryhmään. Nyt ku oon käyny Beershevassaki nii on periaattes käyny 4:ssa Israelin suurimmassa kaupungissa ,)

PS. Sain loppuviikosta tietää että äiti, iskä ja pappa+perhetuttava ovat tulossa tänne 8.10. viikoksi!Heidan tulonsa siis varmistui. Pyydän rukoustukea matkalle.:) Enkuleita. Lopetan itse sillo työt ja lähden heidän mukaansa. Odotan innolla.

Siu! <3:lla Miika

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.