IRC-Galleria

HellloyyyyMaanantai 24.09.2007 19:04


Huomenna Netanyaan ja viikonlopuksi pohjoiseen. Siinä tän viikon ohjelma :)

Mut tähän asti.. Eile oltii volunteeriporukan kans puistossa grillaamassa ku yks saksalainen Benjamin lopettaa työt puolen vuoden jälkeen. Kivaa oli ja hyvää ruokaa tehtii :)
Porukkaa oli 30 henkee.
Yod Kippurina tääl oli sika hienoo.. siis viime perjantaina-lauantaina.. oli ku ois ollu maailman loppu ku autoja ei liikkunu missää ja pyöräiltii varmaa 10km ympäri kaupunkia ja käytii motarillaki ajelemas :D Ihmiset kaduilla ja kaikki kaupat jne kiinni. Käytii Vincentin kanssa pelaamassa koristaki. Jätkä o pro! Nii, Yod Kippur on pyhä päivä juutalaisille.. Sillo niitte o tapana mennä synagogaan rukoileen Jumalalta siunausta sapattivuodelle tai jotai..en ite siit kyl hirveesti tiedä. Terroristit yritti itsemurhapommia tääl Tel Avivis samana päivänä.. näin kyl et poliisiautoja liikku sentää vähä.. muty muute en itte tienny siitä mitää, luin iltalehden nettisivuilta..jtn palestiinalaisia vissii jotka oli kuljettanu vähä aikaa pommeja tänne. Kaikki neljä jäi poliisin haaviin, Luojan kiitos. Voi pojat ku olis maanpäällä rauha ihmisillä. Miks ei oo? No koska saatana on tullut tappamaan ja tuhoamaan. Sekoittamaan ihmisten päät. Luomaan vihaa kansakuntien välille ja ohjaamaan demoneja. Estämään ihmisiä näkemästä totuutta.

Töissä menee hyvin, työ sujuu samaan malliin kuin tähän asti. On hyvä että saan olla aika paljo tekemisissä samojen potilaitten kanssa. :)

Nii tosiaa keskiviikkona lähdetään pohjoiseen, nyt o torstaiki vapaa ku o lehtimajajuhlat (tuntuu muute siltä että nää juhlii koko aja ja et tääl o jatkuvasti joku erikoispäivä..:D kai se johtuu vuodenajasta..) Genesaretin järven läheisyydessä on jotku festarit.. mennää sinne kristittyjen kanssa kohtaan nuoria.

Ikävä Suomea. Ikävä rakkaita. Ikävä. Jälleennäkeminen lähestyy joka päivä :)

TV Miika



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.