IRC-Galleria

Noniin, Taas tukikohdassa! Tel aviv ja viimene viikonloppu :S Mut onneks samalla viimene viikonloppu Suomen ulkopuolella tällä erää .)

Työt Syvännöillä Raamattulähetysten parissa meni mukavasti ja kaikesta työstä ja kokemuksesta siellä jäi hyvä mieli. :) Pyysivät uudelleen tuleen. Ainaki suositella lupasin paikkaa asiasta kiinnostuneille jos en itse sinne enää mene.

No mutta ei tässä kummempaa ku viime hetken kevyet ostokset teen viel sunnuntaina ja annan saksalaiselle kaverille vapaat kädet värjätä mun hiukset :D Ja jospa huomenna ehtis viel biitsillä käymään talven edeltä. Toivottavasti huomenna ois aurinkoista. Täälläki alkaa ilmat nyt kylmetä ja sadekausi alkaa. Tosin sadetta sais tulla pikku hiljaa ja lujaa... syvännöt pyysivät rukoilla sadetta israelin ylle. Niin hengellistä kuin luonnollistakin sadetta!


Ps. Kamalat uutiset Suomesta olivat myös täällä Israelissa pari päivää sitten ykkösuutisaiheena.
Rukoilimme täällä isolla porukalla uhrien omaisten puolesta.
Totuus on että suomalaiset nuoret voivat enemmän tai vähemmän huonosti. Herra armahda Suomen nuoria! Ainut avain rauhaan on Hän joka rauhattoman on luonut. Jumala. Usein ihminen etsii rauhaa kaikkialta muualta mutta vasta kun kaikki voimat on loppu ja pettymys pettymyksen perään koettu käännytään Jumalan puoleen,"Jos Sinä olet olemassa". Ja Hän on. :))

Muistakaa että joka israelia siunaa sitä Taivaallinen Isäkin siunaa :)
Näin se on. Tääl Israelissa on muuten Finland-forrest niminen paikka lähellä Jerusalemia Tel avivin tien varressa. Tiedättekös miksi? No ainakin siksi että suomalaiset eivät luovuttaneet maassamme sillä hetkellä asuvia juutalaisia(luultavasti n.2000 niitä oli) keskitysleireille Hitlerin Saksalle. Laivat odottivat jo Suomen satamissa mutta Suomipa ei suostunut. Jumala siunaa niitä jotka Hänen pyhää kansaansa siunaa. Suomi on ollut siunattu kansa. Mutta kuinkas tulevaisuus? Puolueeton kanta Israelin kohdalla ei ole oikea asenne. Minä ainakin tahdon siunata ja omalla pienellä paikallani tukea Israelia.

Tämä maa on rakas maa ja nähä ihmiset ovat rakkaita. Olen Isälle kiitollinen että olen vihdoin löytänyt todellisen rakkauden näitä ihmisiä ja tätä kansakuntaa kohtaan. Se vahvistui vasta Egyptistä tänne palatessani.
Ihanaa<3

Reissu Pyhän maan perukoilla alkaa olla finaalissa. Kiitos kaikille jotka ovat näitä 3 kk aikana kokemiani hetkiä ja seikkailuja täältä käsin halunneet lukea. Uskon että niistä on ollut jotain myös teille.:)<3Palataan Suomen ilmatilassa<3

Miika, in Israel.






Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.