IRC-Galleria

RaumallaTiistai 26.05.2009 02:49

Inksi-mamma esiintyi omalla "kyllästyneellä" tavallaan mut sai silti ERIn, johon oon tosi tyytyväinen tuolla käytöksellä ja mukaanlukien se että toi on varastoinut kaiken ruuan jonnekin mahaansa eikä aio sitä kakkia ulos... se ei siis ole mikään laiha kaveri! Jotkut nartuthan läsähtää noin pentujen jälkeen, enkä mä sitä voi ilman ruokaakaan pitää :D Vielä ois pari kehää Iinan kanssa kunnes tiputtaa sekin karvansa, sen hartaasti kasvatetun tukan se meinaa tiputtaa syksyllä.

Justus, mulla on siitä aika hyvä tuntemus ;) Se esiintyy, samalla tavalla kuin Rocco the Man. Tässä kuva Justusta Raumalla. Siellä oli 3 narttupentua ja 1 uros. ROP-pentukehässä tuomari sanoi mulle "Gongratulations, this was very easy choice". Justu, pienisuuri tyttö, sen kanssa joudun juoksemaan kovemmin kuin yhdenkään muun koiran kanssa, miten siitä lähtee vauhtia niin?Onkohan se pöllinyt meiän autosta sen turbon joka oli rikki? Niin siis Ooppelista, siinä paloi moottorivalo, kävi lääkärillä ja korjattiin: turbo paskana :D Justus sen vei varmaan. Ilmastointikin toimii joten nyt on kelpo lähtee Viron reissulle. Sieltä en muuten odota yhtikäs mitään, sinne on lähdössä Suomesta aika laadukasta porukkaa!

Onkohan tuo Himmismammis tiine? Kauheen hellyydenkipeä ja väsynyt se on ollu nyt pari viikkoa, innostuu ulkona vaan jos jotain keppiä heittelee tai sit jos Tommi ajaa traktorilla ohi :D Ultra on 5.6. APUA!

Kuvassa Justu Raumalla :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.