IRC-Galleria

O'jess!!Maanantai 11.06.2007 01:31

Nyt on sitten vihdoin nähty Pete Seppälä ja bändi livenä lavalla - eikä tarvinnut pettyä lähes tähtitieteellisiksi kasautuneista odotuksista huolimatta. Keikka oli Tapiola Gardenissa - tosi hieno terassinäkymä, ihana lämmin kesäilta, ja aivan mieletön keikka! Reilusti yli kaksi tuntia soittoa ja laulua. Rock-meininkiä pienillä väliherkistelyillä - mm. uskomattoman hieno akustinen sessio, kitara ja kaksi komeaa miesääntä.

O'jess, eli se bändi, osoittautui huhupuheiden mukaiseksi eli aivan mahtavaksi. Bilebändi tosiaan - Peten taustoja soittivat taitavasti ja antaumuksella, ja pelkän bändin heavypainotteinen setti oli ihan tykkiä! Ei nyt lähdetä vertailemaan Hard Rock Hallelujaa tai Enter Sandmania alkuperäisiin, mutta jykevää meinikiä (siihen verrattuna esim. Ari Koivusen sinänsä vallan loistava heavy-levy on lähes poppendaalia... No, ei sentään, kyllähän livetilanne tuo lisäjykevyyttä verrattuna tämän vanhan tädin hiljaiseen stereosoittoon ;)

Ja Pete on show-mies vailla vertaa. Vaikka yleisöstä iso osa oli todennäköisesti muuten vaan paikalla (toisin kuin me "fanit"), Pete ja bändi valloittivat koko porukan bilettämään. Tietysti takuuvarmoilla cover-hiteillä oli osuutensa asiaan (Autiotalo, Let me entertain you...), mutta kyllä Peten oma materiaalikin tuntui kelpaavan. Luovat yleisön joukkoon hyppäämiset, sekä laulatus- ja huudatussessiot sujuivat Peteltä aidon rock-staran elkein, mutta tauoilla Pete kierteli rennosti juttelemassa mukavia - ja roudasi bändin kanssa ilman mitään diivailuja. Esiintymisessä oli energiaa, heittäytymistä ja puhdasta iloa, ja laulu oli vielä reilusti upeampaa kuin levyllä!

En voi käsittää, miten Peten suosio on vielä niin pientä (siis paino sanalla vielä - toistaiseksi!!). No, ihmiset ei varmaan itsenäisesti löytäneet Jos Nukun Kiltisti Sohvalla-levyä, kun ei sitä markkinoitu mitenkään - säälittävää verrattuna tämän vuoden Idols-tähtien bussinkylkikuviin ja kokosivumainoksiin. Ja kun levy on myynyt vähän, keikkojakin Pete joutuu metsästämällä metsästämään. Mutta pakko uskoa, Peten takia, ja tietysti itsekkään itseni takia (haluan pian taas keikalle!), että suosio on nousussa. Pakkohan Peten ja O'jessin maineen on levitä Gardenin tyylisten loistokeikkojen jälkeen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.