IRC-Galleria

liida

liida

<sanasuu> TIEDOKS KAIKILLE: TÄÄ PROFIILI EI KUULU TOM HIDDLESTONILLE, TÄÄ ON FEIKKI

[Ei aihetta]Maanantai 31.05.2010 11:08

kohta
PÄIVÄKOTIIN

jani heikkilä 7CSunnuntai 30.05.2010 17:33

Luettele tupakan kolme myrkyllistä ainetta?
niko tiimi

[Ei aihetta]Perjantai 28.05.2010 18:57

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.05.2010 20:41

Tulokset haulle pieru (suomi-saksa)

Synonyymit
ilmavaiva
pendulum
paukku
prutku
plörtsy
ruikku

mulla on joku juttuKeskiviikko 26.05.2010 18:45tähän

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.05.2010 13:00

Nyt joku heittää mulle Sydän, sydäntä TAI KUOLEE JA HEITTÄÄ!!!!!!!
oon tosissani, mua ei nyt yhtään huvittais tapella siitä, on vähä muutaki ajateltavaa ku menee paskasti ja ketää ei kuitenkaa kiinnosta mun asiat, eihän ketää kiinnosta koskaan vaikka mä oisin tuhansina sirpaleina ja kaikki vaan tallois niiden päältä

Toisen maailmansodan aloittajatTiistai 25.05.2010 13:40

Saksa yllättää länsivallat
1935 Saksa yllättää länsivallat asettamalla yleisen asevelvollisuuslain. Baldwin on aivan äimän käkenä, sillä tämähän on solmittujen sopimusten vastaista. Taitavana neuvottelijana hän kuitenkin onnistuu tekemään uuden sopimuksen, jota Hitler lupaa noudattaa. Koska Aatu on luotettava tyyppi, ei tästä sopimuksesta tingitä.
Saksa yllättää länsivallat
1936 Saksa yllättää länsivallat miehittämällä Reininmaan. Chamberlain on aivan äimän käkenä, sillä tämähän on solmittujen sopimusten vastaista. Taitavana neuvottelijana hän onnistuu tekemään uuden sopimuksen, jota Hitler lupaa noudattaa. Koska Aatu on luotettava tyyppi, ei tästä sopimuksesta tingitä.
Saksa yllättää länsivallat
1938 Saksa yllättää länsivallat miehittämällä Itävallan. Chamberlain on aivan äimän käkenä, sillä tämähän on solmittujen sopimusten vastaista. Taitavana neuvottelijana hän onnistuu tekemään uuden sopimuksen, jota Hitler lupaa noudattaa. Koska Aatu on luotettava tyyppi, ei tästä sopimuksesta tingitä.
Saksa yllättää länsivallat
1938 Saksa yllättää länsivallat miehittämällä Sudeettialueet. Chamberlain on aivan äimän käkenä, sillä tämähän on solmittujen sopimusten vastaista. Taitavana neuvottelijana hän onnistuu tekemään uuden sopimuksen, jota Hitler lupaa noudattaa. Koska Aatu on luotettava tyyppi, ei tästä sopimuksesta tingitä.
Saksa yllättää länsivallat
1939 Saksa yllättää länsivallat miehittämällä Böömin ja Määrin. Chamberlain on aivan äimän käkenä, sillä tämähän on solmittujen sopimusten vastaista. Taitavana neuvottelijana hän onnistuu tekemään uuden sopimuksen, jota Hitler lupaa noudattaa. Koska Aatu on luotettava tyyppi, ei tästä sopimuksesta tingitä.
Saksa yllättää länsivallat
1939 Saksa yllättää länsivallat miehittämällä Slovakian. Chamberlain on aivan äimän käkenä, sillä tämähän on solmittujen sopimusten vastaista. Taitavana neuvottelijana hän onnistuu tekemään uuden sopimuksen, jota Hitler lupaa noudattaa. Koska Aatu on luotettava tyyppi, ei tästä sopimuksesta tingitä.
Saksa yllättää länsivallat
1939 Saksa yllättää länsivallat miehittämällä Memelin. Chamberlain on aivan äimän käkenä, sillä tämähän on solmittujen sopimusten vastaista. Taitavana neuvottelijana hän onnistuu tekemään uuden sopimuksen, jota Hitler lupaa noudattaa. Koska Aatu on luotettava tyyppi, ei tästä sopimuksesta tingitä.
Saksa yllättää länsivallat
1939 Saksa yllättää länsivallat miehittämällä länsi-Puolan. Chamberlain on aivan äimän käkenä, sillä tämähän on solmittujen sopimusten vastaista. Taitavana neuvottelijana hän onnistuu tekemään uuden sopimuksen, jota Hitler lupaa noudat... hetkinen, nyt Chamberlainin päässä syttyy kolmen watin hehkulamppu... Tällä kertaa Chamberlain aikoo vannottaa Hitlerin kautta kiven ja kannon pitämään lupauksensa, mutta hän tuleekin toisiin ajatuksiin.
Länsivallat yllättävät Saksan
1939 Länsivallat yllättävät Saksan julistamalla sodan. Neville Chamberlain toteaa, että nyt saa tää jo riittää, ja julistaa Saksalle sodan. Hitler on aivan äimän käkenä, sillä tämähän on solmittujen sopimusten mukaista. Taitavana neuvottelijana hän kuitenkin onnistuu tekemään uuden sopimuksen ryssien kanssa, jota Stalin lupaa noudattaa. Koska Aatu on luotettava tyyppi, ei tästä sopimuksesta tingitä.

melkein yhtä hyvä ku se edellinenSunnuntai 23.05.2010 20:40

Tyttö: Ammu minut.
Poika: Miksi?
Tyttö: En jaksa enään.
Poika: Ammu sinä minut.
Tyttö: Miksi?
Poika: Minäkään en jaksa.
Tyttö: Sittenhän meitä on kaksi.
Poika: Mutta muista, älä ammu sydämmeen.
Tyttö: Miksi?
Poika: Koska sinä olet siellä.
Jos sinulla on sydämmessäsi joku josta et halua luopua, kopioi tämä blogiisii.

[Ei aihetta]Lauantai 22.05.2010 00:36

Is that alright?
Give my gun away when it's loaded
Is that alright?
If you dont shoot it, how am I supposed to hold it?
Is that alright?
If I give my gun away when it's loaded
Is that alright,
Is that alright with you?

[Ei aihetta]Perjantai 21.05.2010 19:22

kia sanoo:
SEN BIISIN NIMI OLI JOKU
jotain, TYTÖT, MENOT