IRC-Galleria

DFACTorstai 18.10.2007 18:08

Oon niin häp, ku tulin himaan vähäC ennen neljää ja kuvitelkaa skeittasin Pasilast Kallioon, et olkaa hyviä ja olkaa kateellisia. En ees kaatunu tai mitään mistä oon vielki ihmeissäni.

Muuten eilen oli tavallistakin tavallisempi keskiviikko eli ryyppäilyä ja tappeluita. :D

Huoh eikö syysloman nimeks vois vaan vaihtaa Kännäyslomaks ?

Sain kylläkin kuulla eilen niin huippu kommentteja aiheesta se, että satun omistamaan dekin. Paras oli kyllä ylivoimaisesti se, ku vaahtosammuttimen kokoinen poika, jonka äänenmurros on muuten jäännyt sivuun tulee kysymään, et hei jou skeittaatko totesin, et joo sit hänn on, et äijä hei chillaa ota burito skeittaaminen on miesten hommaa. Niinpä oon oikeesti niin ilonen, että meillä Suomessa on täydellinen tasa-arvo onneks hei jou.

Ketkä kaikki yhtyy siihen, et manskarille täytyy saada lisää valoja ? Oli jopa lasit päässä enkä silti nähny senttiäkään eteen. Onnittelen lämpimästi niitä kaikkia ketkä tallusteli hevosenpaskassa. Jokainen sai vahvan tuntuman miltä tuntuu kävellä kiloa sitä itsessään päältä. :D Ei minä en taaskaan juonut, koska oon niin miljoonaa kertaa parempi, ku muut.

Haluaisittekohan vähän valaista mun armaat fanit, että millä perusteella mä vaikutan jätkältä. Taas eilen/tänään sain kuulla niin monta kertaa, et hei jätkä tai hei sähän oot varmaan poika, vai? Eräs lempinimeni rotta jätkä ei varmaankaan ole syntyny ihan tyhjästä, eihän kaiffarid ?

Ah, mut onneks kaikki myös ylisti mua eilen maasta taivaisiin sain kuulla olevani oikeesti enkeli ja kaikkee muuta ihanaa<3


Valehtelisin, jos väittäisin, etten saanu pari traumaa syysloman aikana.

Pakollisen angstausken vuoro, vaikka tiedänkin, että suurin osa mun lukijoista on aikoja sitten väsähtäny. Hmm osa tietää mikä on nykyisen olotilani syyn ja suon mitä parhaimmat ja lämpimämmät onnittelut. Täs tilas oon, jopa harkinnu hinduks kääntymistä, koska ilmeisesti oon edellises elämäs tehny jotain extra karseeta, et oon saanu kokee kaiken tän, jota nimitetään ei niin kovin mieluisaksi. Mun on siis pakko olla ollu joku Hitler tai jotain. Tottakai mä oon pahoillani ja vielä enemmän, jos tietäisin mistä mun pitäis olla. Niin kauan, kun olen olemassa älä, jooko jaksa olla sillä asenteella, että mua ei ois. Niinpä niin seurustelu on aivan turha juttu. Kuka sellaista haluaa itsellensä ? Ongelmia saa paljon helpommin. Kiitti iha sikan kaikest mitä oot opettanu.

Kumpikohan meistä mahtaa olla se lapsellinen osapuoli?

Päivän yllättävä:
Sheivauksen jälkeen ei kannata hieroa mandariinia sheivatuille alueille, se
nimittäin kirvelee. :ASD

Nimimerkillä kokemusta on, enkä nyt puhu mistään pillusta, senkin irstailijat

Enkeli Elizabeth kuittaa näksämo<1

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.