IRC-Galleria

ikenai taiyou nananananananananaaLauantai 25.10.2008 01:47

tsädäääm

en kyllä voi olla ihan täysjärkinen ihminen.. Siis kuka oikeesti viettää syyslomansa tekemällä töitä? varsinki ku rahat eivät ole lopussa! Joo tai no.. enhän mä tehny oikeesti töitä ku yhtenä päivänä.. oli vähän semmonen viikko. mut voin kertoo et painemittarin vahtiminen parin tunnin ajan on niiku ehkä maailman mielenkiintoisin homma.

uuurgh oon niin laiska saamaton paska.. pitäis siivoo huone, pestä pyykkiä, tehä Japin antama tehtävä, tehä Mällisen antama tehtävänivaska, vihdoinkin kirjottaa äikän raportti että saan nollani pois..... ja mitä olen tänäänkin 'töitten' jälkeen tehnyt? Luin Skip Beatiä ja Shirota Yuun blogia. Kuuntelin myös U-kunin ihanaa piisiä ja jotai muutaki randomia, katoin Skip Beatin animeversioo, katoin pari jaksoo jostai Jdramasta... ja luin fan fictionii.

Kehittävä päivä, eh? Aina ei voi voittaa ja sillai.. no ehkä mä saan otettua itseäni niskasta kiinni ja tehtyä edes jotakin.. I doubt that will happen, but hey, one can always dream..

ahh oon kehittämässä pakkomiellettä U-kuniin.. on se hienoo ku mä oon päässyt elämässäni jo tähän 'ihastutaan julkkiksiin' vaiheeseen.. Eiku hei, olin mä joskus normaali, mut sitte musta tuli sielultani 80 vuotias vanhainpiika joka tuntuu tykkäävän vain koirista tai muista semmosista.

nojaa, ehkä joku kaunis päivä prinssini valkoisen hevosen selässä (mieluusti Aibacchi tai U-kun) tulee ja vie mut la la landiin. Pfft.. As if. ei sillai mitää mielenkiintoa edes ettiä ketään johon ihastua. todellinen vanhanpiika.. : D

ahahaha no mut onneks voin aina katella U-kunin ja Aibacchin roolisuorituksia netistä : D Kuten tämä ihana pätkä jossa U-kun saa pusun : D

http://www.youtube.com/watch?v=Opi3tV9iowk

U-kun on Kagurazaka

Ja tekstityksiä jos joku itseasiassa kattookin linkin (huom, suomennos kuulostaisi niin tyhmältä, joten pistän englanniks):

"SAKE?!" (kaikki tietää et sake on japanilaista alkomahoolia)
"Kagurazaka.. Hey, are you alright Kagurazaka?!"
"Ka...gu..ra..za..ka?" (ainakin luulen että sanoo näin)

fufufufufu U-kun on niin hauska : D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.