IRC-Galleria

I need a lifePerjantai 14.08.2009 02:35

Jee, koulu alko ja tädin pää meni jo sekasin. Tajuuks kukaan millasta on kikattaa ja tanssia 'Caramelldansen'ia parin hassun 'työpäivän' jälkeen? Ja kaikista pahinta on et tahtois äkkii alkaa taas tanssii. Opettelen viel sanat ja sit mul on yksityiset bileet huoneessani.

Ah, eikä unohdeta kaikkia muita hauskoja asioita joille oon kikattanu täs parin tunnin aikana. Buckilla oli taas järkevää asiaa ja meinasin kuolla nauruun ku se rupes laulaa Buffy the Vampire Slayerin musikaalijaksosta yhtä kohtaa. Sit sain myös kuulla shokeeraavia uutisia Miley Cyruksesta Teen Choice Awardseissa. Must on vaan niin säälittävää ku mua nuorempi tyttö yrittää leikkii jotai seksi-ikonia.

Eilen ketutti kyl töissä. Oltii tekemäs lattialämmitystä taivasalla, kauheessa sateessa. No ei, oli se aika kokemus. Tykkäsin siitä enemmän ku yhestä samanlaisesta päivästä karseessa helteessä.

Dansa med oss, Klappa era händer
Gör som vi gör, Ta några steg åt vänster
Lyssna och lär, Missa inte chansen
Nu är vi här med, Caramelldansen

...... maybe it's time for me to go to sleep... btw, kopion noi sanat suoraa netistä nii ne saattaa olla erittäin väärin kirjotettu. Ah well, kuka välittää, se on vaan ruotsia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.