IRC-Galleria

Kreikasta palattu!Keskiviikko 02.06.2010 13:48

Kotona vihdoin, tai eilen illalla sitä tultin kotiin ja samantien sitten kullan luokse ;) <sydän>
ei sen puoleen, oli kyllä mahtava viikko, oli niin paljon nähtävävää ja ihailtavaa että ei meinannut ees kaikkea tajuta ja tiedostaa :DD
tuli käytyä Corfun saarella, Haadeksen temppelin rauniooilla (mikä oli ehkä paras retki!), Ali Pachan linnoituksella, Pyhän Marian tai jonkun muun vastaan kirkon luona joka oli semmosen pienehkön vuoren päälle, kiva sinne kävellä xD ja käytiin me samaisena päivänä jolloin Haadeksen linnan raunioilla käytiin, niin myös yhdellä linnotuksella jonne oli pienet 410rappusta ylös ja alas, sekä Styx - joen rannalla kahlaamassa -> tarun mukaan tulee haavoittumattomaksi kun siellä kastautuu, tosin minä kastelin vaan nilkat että.. :'D :D kuviakin tulee jossain vaiheessa kun jaksaa.
Ja viimeisenä iltapäivänä käytiin Valtos Beachillä, mentiin Mikan kanssa semmoset crazy shark kumivene härdelliin jota vedettiin veneen perässä, oli kyllä hiukan mahtavaa!! vähän kyllä pelotti mutta hyvin se meni, ja oli ehkä parhaat 10 minuuttia ikinä..

Altaan reunalla suurin osa ajasta meni, kerran meressä uimassa. ruokakin oli aika mielenkiintoista ja palvelu aina tosi mukavaa ja työntekijät hauskoja :) ei ollenkaan huono reissu! mutta kiva päästä kotiinkin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.