IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!

PALKKAPÄIVÄ!!!! =DTiistai 30.09.2008 11:18

Eli tili tuloo ja menööki hyvin samalla päivää =/ Iso pino laskuja orottamas...

Oltihin sitte lauantaina snow_angel:n kans siellä Tampereella ja tietty piti kiertää usiampi varusteliike =D Matkalla käytiin ensi Ylöjärven Hööksis (josta mä ostin esteraipan ja snow_angel suittet), sitte käytiin Tampereen ratsukellaris.hieman ehti paniikki pariksi sekunniksi ku liikkeen edes ei ollukkaan parkkipaikkaa vapaana ja tomtom ei enää kertonu mihin mennä XD Onneksi nurkan takana oli parkkihalli. Lähties taas pientä ringin kiertelyä tre:n keskustas ku tomtom ei meinannu löytää kartalle ja me oltiin ihan kujalla mihin pitää mennä x) Ei silti tullu paniikkia. Tampere on ihan kiva paikka ajella (ei muute tarttunu mitään mukaan ratsukellarista. Oli aika tyyris paikka...). Sitte KangasalaLLE (v***u suomen kieli taivu niin jotta Kangasalasta tulis Kangasalle ku kertoo mihin on menos!!! Vai mikäs se yks lausumisvaihtoehto olikaan, snow_angel???? XD ) Bob&Piaffeen. Hyvää takaosaa korottavaa romaania ei löytyny sieltäkään, joten ostin sitte alesta ittelleni equipagen takin =) Ja S_A:lle tais tarttua jokku ohjat.

Seuraavaksi suunnattiin sitte Niihaman ratsastuskeskukseen vahtaamahan millaasta puuhaa länkkyily on. Ehdottomasti ois meidän laji. Varusteurheilua XD Välillä käytihin vierailemas Wääksys kattomas S_A:in entistä pollea (ja Juntin vanhaa tyttöystävää =) ) Gledisaa, ja sitte mentihin vielä kattomahan hetkeksi länkkykisoja.

Kotiatulomatka oliki sitte aika levoton (niinku yleensä reissus olles x) ).
"Mäki osaan antaa autolle kierroksia. Viuviuviuviu!"
"V***u. Haista toki v***u"


Sunnuntaina oltiin sitte ^^sartsan^:n kans Juntilla koulukisois. Sari sijoottuu C-merkin kouluohjelmas kolmanneksi ja sai junnumestaruushopiaa! =) Mulla Juntti oli jo aika nihkiä, mutta olis islti ehkä paras päivän toinen koululuokka miton teheny.Pitääs vaan saada verryttely kohorillensa, jottei Juntti kylläänny liikkumiseen. Menin helpon B:0:n. Kisoos tuloo aina aiva tolokuton väsy ja makasin sitte koko loppupäivän räkä poskella x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.