IRC-Galleria

mölinä

mölinä

tahtoo oppia ratsastamahan!
Liinukka ei pysy airas ja Sanna ja Ari lähti aamulla reissuhun. Menin päivällä tallille ja Liinukka pätsi irti aitausten eres. Eiku koni karsinahan ja kiiruhulla ajelin Juntin reellä ennen kengittäjän tuloa (vähä taas ihimiset vahtas ku täti ajaa konia kesäkeliillä reki peräs XD ). Juntti sai kesätennarit ja sitte korjasin Liinukan langat ja vaihroon sen aitauksehen tehokkaamman paimenen. n--na tuli just ratsastamahan Ruffella (joka seki oli tietysti ollu tuhkimo ja huitaassu takakenkänsä johonki pöpelikköhön...). Pääsin tallilta lähtemähän niin n--nan äitee soitti jotta Liinukka on taas irti... #*¤#"... No eiku takaasi tallille ja tein sitte uuren suunnitelman aitaamisen suhtehen. Sannalle en viitiny enää soittaa, jottei ne murehri sitte siellä reissus. Juntti vaihtoo Liinukan tarhahan, Baby ja Ruffe Juntin tarhahan, ja Liinukka niiren tarhahan (sitei voinu päinsä vaihtaa Juntin tarhahan koska Piispala olis ollu rauhatoon). Karsinajärjestelykki oli muutettu aamulla ku Vappu on kiimas ja Piispala ei saa mielenrauhaa. Seinää oli pistetty umpehen ja Vappu ja Juntti vaihtaa paikkaa. HUOH!!! Pääsin sitte jopa ihimisten aijoos finnsatin siivuamahan.

Juntilla oli maanantaina lievä kaasuähky. Tai ennemminki pieru hukas. Meni homeopaattisilla ohi. Piti sitte vapaan.

Tiistaina pesin painepesurilla ilooset 10½h kummihaalarit ja siemennyskintahat käres japeltorit korvilla. Köykäästä hommaa X-/ Varmasti kyllä polttaa kaloria. Vois mainostaa tuota hommaa "kesäksi kuntohon"-laihrutuksena x) Jaksoon silti ajaa vielä Juntilla ehtoolla. Tuli nopiaa uni ja nukuun sitte pikkuusen sikiästi...
Keskiviikkona toinen iloonen 10½h pesua ja Juntin ratsastus. Juntti oli pikkusäpsy ku ei olla menty kentällä aikoohin. Oli kuulemma sapelihammastiikeriä puskis... Tosi mahtavan tuntuunen silti persuustan alla.
Torstaina VAIN 6h pesua. Alakoo tulla jo höpöjuttua x) Niinku kananpaska-curling ja allien laihrutus siemennyshanskoolla (jokka on siis pitkät kummihanskat). Juntin juoksutus (Juntti oli HUUURRRJJJA-Juntti. Villi mustangi ori preerialla. Sai taas nauraa poijalle) ja Haku Päällä-porukan kokous. Ja kävin sitte vielä suksu-:n työnä kyläs.

Tänään olin aamulla Leenanki työnä siivoolemas. Jotta sellaanen viikko tällä kertaa tähän asti. Auto on erelleenki paskaanen, ulukoa ja sisältä. Ja kämppäki on ku pommin jäljiltä. Paljoki pitääs saara viikonloppuna aijalliseksi. Ens viikolla ei kerkiä mitään ylimääräästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.