IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

14.07.07 03:44 <mikko9o> olipa kerran lumikki joka oli oikeasti veistetty puusta mutta halusi silti olla oikea poika! eräänä päivänä metsässä hän näki talon ja meni sinne syömään puuroa, sitten hän ajatteli mennä sänkyyn ja saikin sänkyseuraa, sillä siellä oli valmiina mummoksi pukeutunut susi! he viettivät ihanan yön kahdestaan, ja aamunkoitteessa lumikki lähti kiireellä ulos talosta, unohtaen lasikenkänsä talon edustalle. kun talon omistaja (Pedobear) tuli kotiin hän huomasi lasikengän ja rakastui palavasti!

14.07.07 03:47 <mikko9o> "Tämän kengän omistaja on pakko löytää!", karhu huudahti. Niinpä hän etsi Lumikin käsiinsä, ja kysyi oliko tämä kengän omistaja. "Eeeen", Lumikki vastasi, ja nenä kasvoi pituutta niin paljon, että vuosikausia siellä piileksinyt ;RÄKÄ pyrki päivänvaloon (siitä kasvoi erittäin kaunis pähkinäpensas mutta se onkin sitten toinen tarina). Tästä suuttuneena karhu pukeutui noidaksi ja tarjosi Lumikille myrkkyomenaa, sekä villiä yötä kääpiöiden seurassa. Lumikki suostui tähän oitis.

14.07.07 03:51 <mikko9o> Villin yön jälkeen myrkkyomenan vaikutukset alkoivat, ja Lumikki kuoli :OOO (täs tarinas on silti onnellinen loppu!). Karhu söi lumikin ja lähti sieneen. Matkalla hän ylitti sillan, jonka omisti kolme peikkoa, ja jotka suuttuivat tempauksesta aivan silmittömästi! He syöttivät karhulle kiviä (olivat maalanneet perunoiksi) ja avasivat mahan, sieltä loikkasi ulos Lumikki joka olikin muuttunut vain sammakoksi! Peikot alkoivat suudella sammakkoa ja ...

14.07.07 03:53 <mikko9o> sammakko muuttui uljaaksi kauniiksi prinssiksi, jolla oli upea valkoinen heppa! Peikot alkoivat tapella siitä, kuka saa naida prinssin, ja sillä aikaa prinssi suuntasi matkansa kohti kääpiöitä (he olivat viettäneet ERITTÄIN ihanan illan <3 ), kääpiöiden luo päästyään hän meni kaikkien seitsemän kanssa naimisiin (yksi joka viikonpäivälle) ja häät olivat suurenmoiset ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti <3<3



lisää tarinaa! loin tarinan kolmesta aiheesta, jotka olivat typpinarkoosi, Hans Zimmer sekä salasana:

19.07.07 01:23 <mikko9o> Oli synkkä ja myrskyisä yö, kun Runescapessa kaksi villiä demonia tappelivat runemiekoilla, viiden viikon taiston jälkeen he päättivät hoittaa homman loppuun sängyssä, ja 2 vuoden raskauden (demonit telkesivät kohtuun vangiksi kunnes loppujen lopuksi söi tiensä ulos) jälkeen oli tuloksena lapsi, joka omisti kolme nänniä, ja jonka nimeksi tuli Hans Zimmer.

19.07.07 01:28 <mikko9o> Hans ei ollut aivan normaalilapsi, hän nimittäin sairasti lokeronivusajosta, sekä typpinarkoosia. Harrastuksia hänellä oli viulunsoitto, baletti sekä habbonickin salasanojen arvailu. Eräänä päivänä kun hän oli tutussa puuhassaan, hän sai yhtäkkiä selville Bill Gatesin habboukon salasanan. Kävi ilmi, että Bill oli säilönyt koko omaisuutensa kumiankkoina miljooniin pusukoppidice-huoneisiin. Hans riemastui onnesta niin paljon, ettei kolmeen päivään syönyt muualla kuin wowissa. "Olen vihdoin rikas!"

19.07.07 01:32 <mikko9o> Hän kertoi asiasta äidilleen, joka oli kuitenkin jo wanha ryppyinen, elämäänsä kyllästynyt demoni. "VASEN KIVEKSENI LIIKAHTI JUURI KIINNOSTUKSESTA!", äiti karjaisi hänelle. Hansille tuli tästä erittäin paha mieli, ja niinpä hän laittoi spagetit kiehumaan, apulannan soimaan, ja viilteli spagetilla huutaen paulan ja miran molempia puolia (pmmp jos et tajunnu >:( )

19.07.07 01:39 <mikko9o> Hinkattuaan rannettaan tarpeeksi kauan, kuului yhtäkkiä iso pamahdus, ja viiltojäljistä ilmestyi Ranteen Henki. "Saat toivomuksia 9 ja 3/4, jos annat habboukkosi salasanan.", sanoi Henki. Tästähän Hans riemastui, mutta koska ei kehdannut omaa salasanaansa antaa niin hän antoi Bill Gatesin ukon salasanan. Tämän Henki kuitenkin tiesi, ja hän pölli kumiankat välittömästi. Hans masentui erittäin vakavasti, ja hautoi itsemurhaa, hän päätti niellä vitamiinipillereitä ja juoda muumilimua samanaikaisesti.

19.07.07 01:42 <mikko9o> Tämän tehtyään hän ei suinkaan kuollut, vaan oli Siishhh Ihaa GäNässHHHzzz!!11 ja niinpä hän ihastui omaan hoitoheppaansa, luullen tätä David Hasselhoffiksi (orilla oli yhtä karvainen rinta, joten ymmärrettävä Freudilainen lipsahdus!) he menivät naimisiin, saivat seitsemän alikasvuista, sekä horisontaalisesti haasteellista lasta, ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun asti. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.