IRC-Galleria

First day of autumn (Lumene)Perjantai 17.09.2010 20:17


Syksy on täällä.




näihin aikoihin vuodesta tulee aina jännä fiilis, kun lehdet kellastuu ja sitä tajuaa, että ihana kesä todella on ohi. surullista. toisaalta ihana syystuuli ja lehtien väriroiske... siinä on jotain.
hah, voisin alkaa pitää täällä sääpäiväkirjaa tän perusteella :D mut mulla on ainakin tosi jännä fiilis, joka syksy!




inspiroiduin myös syksyisen ulkomaailman ansiosta käyttämään näitä syksyisiä Lumene NC:n luomivärejä. ihania ♥ 6, Godness & 7 Reckless.




luomivärit ovat olleet hyviä - arkikäytössä nimenomaan. värit ovat kevyitä, ja niillä saa tehtyä hyvän arkimeikin, mutta olenpa synttärikemumeikin tehnyt näillä myös! ne eivät ole toistaiseksi lähteneet lätkimään keskellä päivää. tosin olen pariin kertaan onnistunut saamaan ne lähtemään lätkimään häivyttäessäni hieman liikaa... x)


olen ollut tänään niin innoissani, nimittäin ihanan isukkini ansiosta saimme liput Adam Lambertin keikalle Helsinkiin 6.11.! :----D
näyttää pahasti siltä, että aikani täällä bloggaajana galleriassa on loppumassa :'< mutta, en aio luopua teistä vielä! lupaan vielä ainakin yhden postin! ja illalla laitan kaikkien aikojen mehevimmän arvonnan tänne! ♥ pysykää kanavalla!
autumn, you're here again,

~Millabella

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.