IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

HuippisteluaTiistai 13.09.2011 02:48

kävin kokeilemassa onneani Huippumalli haussa -castingissa. :D

http://madeininspiration.blogspot.com/2011/09/huippumalli-hukassa.html

Vote for me!Maanantai 25.04.2011 21:44

Moi! äänestä Millabellaa MTV:n&Gilletten kilpailussa!
HUOM! kirjaudu ensin Facebookiin!
kun oot äänestänyt, laitapa terkkuja tänne!! :))
KIITOS ♥

VampireSunnuntai 31.10.2010 23:37

tein Twilight-inspiroidun meikin Halloweenin kunniaksi ♥


http://www.madeininspiration.blogspot.com

tulkaa moikkaa! ♥
Millabella

ComebackTiistai 21.09.2010 02:14

tein comebackin, jossa muistellaan Lumene-aikoja ^^
laittakaa galtsulaiset nickinne nimimerkiks tuolla jos/kun kommentoitte, niin voin bongailla teitä täällä! ♥

Zum Schluss (Lumene)Maanantai 20.09.2010 00:50

päätössanojen aika.
haluatte varmasti tietää ekana arvontojen voittajat, eikö? täältä pesee:
Luomiväri ja meikkikynä ♥ mimmuli11
Meikkivoide ja puuteri ♥ conv
Peitekynä ♥ radiostation
Onnea!
hih, keksin muikean tavan arpoa noita juttuja tuossa purnukassa.
Kiitos kaikille osallistuneille! ♥
viimeistä viedään, vai miten se oli. mulla oli kivaa! tää blogaus on ollut mun blogitoiminnan tähänastinen kohokohta! kiitos siis Lumene ja irc-galleria tästä kunniasta, jonka mulle soitte.

ja mitä tekisinkään ilman teitä lukijoita! eihän tätä blogia edes olisi olemassakaan, filosofisesti ajateltuna, jos kukaan ei sitä lukisi! kiitos kaikista kommenteista ja mukana hengailusta, olette olleet aivan ihania! ♥


itselaukaisimen käytön lisäksi olen oppinut, että blogin aktiivinen pitäminen on todella mahdollista vaikka olisi hirmuisesti kaikkea muutakin. oon myös oppinut samalla meikkaamaan entistä paremmin. ehkä se johtuu juuri siitä, että sain niin ihanan, mojovan setin Lumenelta. kiitos ♥ se kannustaa kovasti, tästä on hyvä jatkaa!

täytynee kuitenkin ilmoittaa myös kaikille teille höpönpöpöille (<- ?), että ei tämä bloggailu tähän jää! huomenna jatketaan samaan malliin! osa teistä varmaan tietääkin että mulla ihan ikioma blogi, jossa nämä pirskeet jatkuvat ;D täten toivotan kaikki tervetulleiksi lukemaan Made In Inspiration -blogiani!
"ei ne minusta noin vain pääse"


mutta nyt on minun aikani väistyä, ja antaa tilaa ihanalle -Angelicalle, joka on seuraava Lumenen bloggaaja! odotan innolla blogiansa ♥
en unohda tätä ikuna,

~Millabella


ps. kaikki varmastikin huomanevat, että olen oppinut tekemään uudenlaisen sydämen täällä ♥ niitä on joka välissä x)
pps. mulla on huomenna saksan ylioppilaskirjoitukset!!! toivottakaa onnea, minä tarvitsen sitä!

Arvonta (Lumene)Lauantai 18.09.2010 01:54

kuten lupasin, räjäytän käyntiin nyt viimeisen arvonnan!
palkintona siis huikeat Lumene NC -luomiväri 1, Angel sekä ihana meikkikynä 12 Peach, jota itse olen käyttänyt silmän sisänurkissa ♥ en tietenkään samaa yksilöä, huom, huom ;)


tee näin:
laita jokin kommentti - ihan sama mikä - tähän postaukseen! helppoa, eikö? ;D ja muistakaa lisätä kommenttinne eteen ♥ tai <3.
HUOM! muistakaa laittaa osallistumiskommentit tähän postiin! Kiitos!


kaikki tällä hetkellä käynnissä olevat arvonnat, siis myös tämä, arvotaan nyt sunnuntaina, joten vielä ehdit osallistua näihinkin:

♥ Lycka till ♥

~Millabella

First day of autumn (Lumene)Perjantai 17.09.2010 20:17


Syksy on täällä.
näihin aikoihin vuodesta tulee aina jännä fiilis, kun lehdet kellastuu ja sitä tajuaa, että ihana kesä todella on ohi. surullista. toisaalta ihana syystuuli ja lehtien väriroiske... siinä on jotain.
hah, voisin alkaa pitää täällä sääpäiväkirjaa tän perusteella :D mut mulla on ainakin tosi jännä fiilis, joka syksy!
inspiroiduin myös syksyisen ulkomaailman ansiosta käyttämään näitä syksyisiä Lumene NC:n luomivärejä. ihania ♥ 6, Godness & 7 Reckless.
luomivärit ovat olleet hyviä - arkikäytössä nimenomaan. värit ovat kevyitä, ja niillä saa tehtyä hyvän arkimeikin, mutta olenpa synttärikemumeikin tehnyt näillä myös! ne eivät ole toistaiseksi lähteneet lätkimään keskellä päivää. tosin olen pariin kertaan onnistunut saamaan ne lähtemään lätkimään häivyttäessäni hieman liikaa... x)


olen ollut tänään niin innoissani, nimittäin ihanan isukkini ansiosta saimme liput Adam Lambertin keikalle Helsinkiin 6.11.! :----D
näyttää pahasti siltä, että aikani täällä bloggaajana galleriassa on loppumassa :'< mutta, en aio luopua teistä vielä! lupaan vielä ainakin yhden postin! ja illalla laitan kaikkien aikojen mehevimmän arvonnan tänne! ♥ pysykää kanavalla!
autumn, you're here again,

~Millabella

Mrs. Brown (Lumene)Tiistai 14.09.2010 21:20


aivan oikein. ylioppilaskirjoitukset lähenevät alati, minkä takia meidän vessaa koristaa parvi sydämiä, täynnä ruotsin prepositioverbejä (mitä?). olen siis melkoisessa mylläkässä tällä hetkellä, mutta! enpä pääse tylsistymään ;)
tänään onkin ohjelmassa vähän meikkejä. youtubesta nimittäin löytyy ihan sikana aivan järjettömän ihania meikkiopetus "make up tutorial" -videoita. kannattaa käydä katsomassa! itselläni on tässä Ashley Olsenin meikkityyliin perustuva meikki :) tässä sen osoite. http://www.youtube.com/watch?v=Sw795qOKm2Y


tässä kuvassa poseeraavat meikit (tehtävä: etsi kuvasta...) löytyy tästä! laitan tähän nimetkin, mikä mahdollisesti helpottaa meikkimetsästystä kaupassa.
* Mineral Powder - puuteri
* Cover Pencil - peitekynä (voi kun se on pikkuruinen!)
* Mineral Bronce&Blush, 11 Peachy - poskipuna&aurinkopuuteri
* Shine&Redness Eliminator - kiillon ja punaisuuden häivyttäjä
* Trio Eyeshadow, 2 Beauty - luomiväri
* Eye makeup Pencil, 11 Brown - meikkikynä
* Lash Extending Mascara
* Smile Booster, 4 Satin Coral - huulipuna

tämä mahdollisesti saattaa pistää jotakuta silmään. ja ei, sen tarkoitus ei ole saada näyttämään nassuasi alienin naamalta. katsokaahan, vihreä on punaisen vastaväri. ja miettikääpä, missä on punaista? no, naamassa. ainakin useimmilla. kun vihreää (joka siis edelleen on sen punaisen vastaväri) laitetaan kasvojen punoittaviin kohtiin, punotus häipyy! itse laitan tätä poskille nenän viereen ja ohimoille, mahdollisesti myös otsalle. huom! yliannostus saattaa aiheuttaa lievän alien-vaikutelman!
oon aivan ihastunut tähän biisiin! ♥ voisin kuunnella sitä aina ja aina. Loonan hiukset ovat kaikenlisäksi täy-del-li-set!
~Millabella

Skin (Lumene)Perjantai 10.09.2010 23:12

ajattelin vetäistä teille tällaisen ihananpikkukivan postin ihonhoidosta, kun siitä aiheesta on multa myös kysytty (: karu totuushan on se, että hyvän ihon joko saa, tai sitten ei. sen enempää asiaa korostamatta (toisinsanoen yrittäen välttää antamasta itsestäni itserakasta kuvaa), sanon vain ohimennen, että minulle on käynyt ihan hyvä tuuri kasvojen ihon suhteen. olen siitä ihan iloinen. kaikillahan meillä on puolemme :)
mutta täysin kohtalon käsiin ei ihon kuntoa tarvitse jättää; oikealla hoidollahan meistä tytöistä varsinkin suurin osa huoltaa nassuaan. sain Lumenelta hyvän perusihonhoitosetin meikkien kanssa, johon kuuluu (kuvassa vasemmalta oikealle):


-meikinpoistoaine
-kasvopesu
-kuorinta
-kasvovesi
-näppyjen pelastusgeeli (pikkunen)
-kasvorasva
mulla oli myös aikaisemmin kaikista näistä vastaavat tuotteet, joita olen käyttänyt. olen ollut erityisen iloinen siitä, että nyt mulla on kaikki samaa sarjaa. saman sarjan tuotteita kannattaakin käyttää.


ihonpuhdistuksen suositellaan toteutettavan juuri tässä järjestyksessä, jossa ne tuossa esittelin :) PAITSI kuorinta, jota ainakin Kaikki kauneudesta -kirjan (una nuotio) mukaan tulisi käyttää 1-2 kertaa viikossa.


ja taas pukkaa arvontaa! huomio kaikki tummempihipiäiset! täältä pesisi aika unelmasetti nyt niille, joilla on tummempi iho ^^ nimittäin Lumenen meikkivoide ja puuteri! ottakaa huomioon, että nämä ovat tummia (14, Fudge)!

eli tee näin: vippaa tähän postaukseen joku kommentti - ihan mitä vaan, ei vaikuta voittajavalintaan, koska kyseessä on arvonta. ja osoittaaksesi intosi osallistua juuri arvontaan, laita <3 ihan kommentin eteen! Viel Glück!
edellinen arvonta (peitekynä, ks. edellinen postaus) päättyy huomenna, eli lauantaina! vielä ehdit siihenkin! ;)

~Millabella
« Uudemmat -