IRC-Galleria

Edesmenneet hepukat, kunnioittaen! <3Tiistai 12.03.2013 03:40

Tässä miettiessäni mitä teen tulevaisuudessa ja mitä olen jo kerkinyt kokemaan, tuli mieleen nämä rakkaat eläimet, nimittän hevoset. Ne mitkä ovat pitäneet mut ajantasalla ja pystyssä, auttaneet jaksamaan. Suurinosa on jo edesmennyt joten muistelen gallerian kautta hyviä muistoja niiden kanssa! koskaan en voi yhtäkään unohtaa <3

Helinän Vauhti
siellä oli mörkö! R.I.P

Suomentamma, joka tuli minulle 19 vuotiaana. Se potki ja puri, piti viedä tarhaan ketjulla ja raipalla, kypärä päässä. Se haettiin omalla vastuulla tarhasta kaikkine piiskoineen. Kuitenkin ihastuin tähän tammaan ja yhteistyömme alkoi sujumaan pienien erimielisyyksien jälkeen ja loppujenlopuksi tamma käveli ilman narua perässäni tarhaan ja ratsastus sujui ongelmitta.
Tamma jouduttiin lopettamaan marraskuussa 2010 varsa mahassaan sairauden takia.

olipas rankkaa! :) R.I.P


To The Cape
oskupoika ja 80cm okseri :D

Lv-ruuna johon tutustuin vuonna nakki ja makkara. Ruuna oli siellä tallilla missä olin tallityttönä ja sitä kautta pääsin ratsastamaan ruunalla, oli oikein mukava ja miellyttävä iso ruuna.
Osku jouduttiin lopettamaan heinäkuussa 2012 jalkavikojen vuoksi.

Alma

Tässä on tamma jota kaipaan eniten, ihan hirmuisesti! Tutustuin tähän nuoreen vaaviin reilu vuosi takaperin. Seisoi tallin peräkarsinassa 20 hevosen tallissa, ei antanut koskea/antanut kiinni ollenkaan. Luottamus oli kaukana. Silmät säikky pelkoa ja vihaa.

kuitenkin, ihastuin tammaan aivan täysin. Sain sen minun vastuulleni ja siinä vaiheessa lähdimme menemään ravimaailmasta ja tamma pääsi laitumelle,lihoi ja oppi luottamaan. Pikkuhiljaa myös opettelimme ratsu-uran alkeita ja ne sujuivatkin ongelmitta! Loppukesästä Alma oli nuori,kaunis tamma jolla oli vielä tulevaisuus edessään. Tamma rakasti esteitä yli kaiken. Kuitenkin jouduin oman elämäntilanteeni takia palauttamaan tamman omistajalleen mikä oli todella vaikea päätös...
Niimpä tamma lähti vihreille laitumille vuonna -12 mutta iloisena ja terveenä pippuruisena tammana! :)



Steven Lake

Tässä on ruuna, jota en tule ikinä unohtamaan. Tutustuin ruunaan samalla tallilla kun edesmenneeseen Alma tammaan, olivat saman omistajankin hevosia. Aloin ratsastamaan ja ajamaan steveä, hoidin hyvin joka päivä ja muutenkin. Meistä tuli hyvät ystävykset, mutta valitettavasti steven kapasiteetti ei riittänyt meidän ravimiehille ja ruuna lähti takaisin vanhaan kotiinsa.

Steve ravasi vihreille laitumille omistajansa pistämänä tammikuussa -13



Salomon Max

Tämä ruuna, on jotain ihmeellistä. Kerkesin olemaan tämän herran kanssa noin vuoden yhteistyössä ja siinä ajassa kerkesimme kokemaan monta onnistunutta ravireissua ja myös Simo pääsi kokeilemaan millaista on olla ratsuna! Ruuna oli todella upea ja suosittu ravimaailmassa.

ruuna ravasi terveyssyistä heinäkuussa -12 vihreille laitumille voitettuaan uransa aikana reilut 10 000e.



Olen myös joutunut luopumaan monista rakkaista hevosista, mutta ne ovat kuitenkin vielä elossa ja mahdollista käydä moikkaamassa jos tarvis :) Hevoseton on huoleton, niin se vaan menee mutta ilman hevosia ei oo huolia haha ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.